1. Bad
  2. Badeværelse

Ideer til et lille badeværelse

Har du et lille badeværelse? Drømmer du om mere plads? Med et lille badeværelse gælder det om at udnytte en hver lille kvadratmeter på bedst muligt vis. Læse videre for at finde ud af, hvordan du kan udnytte den begrænsede plads inde på dit badeværelse.


Hvordan kan jeg skabe mere plads på mit lille badeværelse?

Her er 5 gode råd til at optimere pladsen på det lille badeværelse:


1. Fremhæv lyset

Et lille badeværelse med god belysning kan gøre en stor forskel på størrelsesillusionen. Vi anbefaler, at du bruger en kombination af down-lights og pendlerlys. Du kan også gøre nytte af bordlamper ved at stille dem ved vasken eller på en lille skammel ved siden af toilettet.


2. Brug store spejle

Store spejle kan give en storhedsfornemmelse inde på det lille rum. Ud over at fungere som et praktisk, og ikke mindst, dekorativt objekt, kan spejle hjælpe med at snyde badeværelsets størrelse.


3. Gør brug af opbevaringskasser

Opbevaringskasser er både praktiske og optimeringsværdige, når pladsen er trang inde på det lille hus. Der er dog vigtigt ikke at proppe badeværelse med kasser over det hele – især ved at placere disse på gulvet. I stedet, bør du ”løfte” din opbevaring op på væggene. Her kan du opbevare toiletsager, håndklæder osv.


4. Udnyt de fleste kubikmeter

Hvis du bor i en lejlighed med højt til loftet, kan du eksempelvis installere hylder eller små badeværelsesskabe øverst på væggen. Dette giver automatisk mere gulvplads til det lille badeværelse.


5. Sørg for at bruge lyse og matte farver

Lyse farver skaber mere rummelighed – det er derfor utroligt vigtigt ikke at tilføje for mange kontraster og stærke farver på et lille badeværelse, da det kan give en fornemmelse af, at rummet er endnu mindre end det rent faktisk er.


Hvor kan jeg finde inspiration til mit lille badeværelse?

Houzz.dk kan du finde en masse inspiration til indretningen af et lille badeværelse fra billeder som brugere og eksperter inden for boligrenovering uploader dagligt.


Uanset om du søger inspiration til lille badeværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-badeværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 88.072 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Sabrina Alfin Interiors og Allison Jaffe Interior Design LLC. Gennemse lille -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et lille badeværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke lille badeværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.