1. Bad
  2. Badeværelse

1.927.399 Billeder af badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse? Eller måske bare en ny badeværelsesindretning for at skabe lidt forandring i dit hjem? På Houzz kan du finde masser af inspiration, uanset om du ønsker en komplet renovering af dit badeværelse eller blot en ny farve til væggene. Se vores boligreportager fra Danmark og resten af verden og kig i vores billedgalleri og magasin, hvor du kan blive opdateret på de nyeste tendenser inden for badeværelser og meget andet.

Badeværelset er ofte det rum i boligen, der bliver forbigået, når der renoveres, selvom det er en oplagt mulighed for at skabe sit helt eget fristed. Med den rette indretning kan du opnå en helt unik atmosfære, der ikke er mulig at få i andre af boligens rum.

Hvad koster en renovering af et badeværelse?


Der kan være stor forskel i pris, når du skal have renoveret dit badeværelse, da det afhænger af hvilke materialer, du vælger, om du skal have nye installationer og om du hyrer en professionel til at udføre arbejdet eller vælger at gøre det selv. Alle disse faktorer har indflydelse på den samlede pris.
Mange vælger at udsætte renoveringen af deres badeværelse, fordi de er bekymrede for prisen. Det behøver dog ikke koste en formue at forny dit badeværelse. Begynd med at finde idéer og inspiration, så du har en forestilling om, hvordan det endelige resultat skal se ud. På den måde er det også lettere at indhente et samlet prisoverslag, så du kan forventningsafstemme med dit budget og evt. prioritere dine ønsker, hvis det er nødvendigt.

Hvis du er gør-del-selv-typen, er der mange penge at spare ved for eksempel selv at sætte fliser op. Det er dog vigtigt, at du får en autoriseret til at ordne afløbs- og vandinstallationer. I vores ekspert-sektion kan du både finde VVS ‘er og indretningskonsulenter i nærheden af dig, som kan give dig et overslag på dit boligprojekt og sikre dig, at dine ønsker er mulige og inden for dit budget og i det hele taget hjælpe dig med din badeværelsesindretning.

Hvordan indretter jeg et badeværelse?


Indretningen af badeværelset handler ofte om komfort og muligheden for at slappe af. Badeværelset er et frirum, hvor du skal kunne være dig selv og lade op til alle dagens gøremål eller koble af efter en lang arbejdsdag. Det er derfor vigtigt at skabe et rum, hvor alle i hjemmet føler sig god tilpas.

Når du skal indrette dit badeværelse, kan det være en god idé først at afklare, hvordan din husstand bruger rummet. Er I for eksempel en stor familie, så kan det måske være en god idé at installere et ekstra badeværelsesskab og en ekstra vask. Er I knapt så mange, kan pladsen måske udnyttes bedre med et badekar eller en større bruseniche.

Hvordan får jeg et nyt badeværelse uden at renovere hverken toilet eller bad?


Selvom du ikke planlægger en komplet renovering af badeværelset, kan du sagtens få en følelse af et nyt badeværelse ved blot at udskifte interiøret. Der findes utroligt meget lækkert og eksklusivt badeværelsestilbehør. Nye håndklæder, sæbedispensere, toiletskabe, spejle, skønne duftlys og andre produkter kan være med til at forny dit gamle badeværelse og give et helt nyt udtryk. Tag et kig i Houzz’ billede-katalog af produkter og bliv inspireret til en ny stil og et nyt look på dit badeværelse.

Hvordan skaber jeg et luksuriøst badeværelse?


Når man har været på hotel eller spa-ophold, kan ens eget badeværelse virke skuffende, når man kommer hjem. Du behøver dog ikke gå ned i standard, for det er ofte muligt at skabe spa-lignende forhold på dit eget badeværelse.
Brusekabinen kan udbygges med bedre brusesæt eller et brusende vandfald, så du kan få en helt unik følelse. Har du god plads, er det måske tid til at få installeret et badekar eller måske endda et spabad. Er du ikke meget for at bruge tid i badet, kan du overveje at skifte dit badekar eller brusekabine ud med en mindre version og indrette den nye plads med toiletbord og tøjstativ. Lyse farver på væggen får badet til at føles større - især kombineret med naturligt lys. Bløde håndklæder, smukke lamper og de rette materialer danner prikken over i’et.

Bliv inspireret af billeder af badeværelser her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til badeværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-badeværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 1.927.399 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Artistic Designs for Living, Tineke Triggs og Busy Bees ApS. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et badeværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke badeværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.