1. Stue
  2. Dagligstue

1.642.570 Billeder af dagligstue

Rathsacksvej
Rathsacksvej
Boelskifte Interiør & Design
Dagligstue med stor mørk læder-hjørnesofa og standerlamper ved hvert armlæn. Lav væg-til-væg bogreol ved mørk endevæg. Lange lyse gardiner og dobbeltdør.
Funkis 1-plan
Funkis 1-plan
Skanlux byggefirma A/S
Fritstående TV væg adskiller elegant stuen fra køkken/alrum og skjuler samtidig ledningerne til Tv'et.
Vedbæk Villa
Vedbæk Villa
Anne-Mette Fiil Boligindretning
Smukt grafisk rum. Poliforms wenge stole og silketæpper fra The Rug company.
Norrebro - penthouse
Norrebro - penthouse
AKL Design consultancy
Sourcing of old / second hand furniture for the moderne style living room.
Cassiopeia Way
Cassiopeia Way
Locati Architects
Cassiopeia Way Residence Architect: Locati Architects General Contractor: SBC Interior Designer: Jane Legasa Photography: Zakara Photography
Bel Air Full Home Remodel
Bel Air Full Home Remodel
GOODFELLAS CONSTRUCTION
Stunning high ceilings living room with custom cabinets
Chelsea Duplex Penthouse Living Room
Chelsea Duplex Penthouse Living Room
Marie Burgos Design
This astonishing duplex penthouse has floor-to-ceiling glass walls with unparalleled views of Manhattan. It has been designed with a modern approach to create a welcoming home space as well as being a showcase of fabulous views.. Photography: Scott Morris
Brick Fireplace Transformation
Brick Fireplace Transformation
Classic Fauxs & Finishes
Stone textured plaster applied to the bricks and glazed.
Elkhorn Estate
Elkhorn Estate
Falcone Hybner Design, Inc.
Interior Design by Michele Hybner and Shawn Falcone. Photos by Amoura Productions
Observatory Park Mid-Century Modern Living Room
Observatory Park Mid-Century Modern Living Room
TVL Creative Ltd.
This project focuses on the transformation of a living room in the Observatory Park neighborhood of Denver. Our client for this project is a young, design-appreciating mom who wants a functional space that also addresses her love for good design. With a heavy Mid-Century Modern influence, we've developed a design that provides warmth, texture, and an entirely new orientation for her modern lifestyle.
Når det kommer til boligindretning, er stuen helt sikkert et af de vigtigste rum. En dagligstue kan anvendes til mange formål, og er ofte det rum i boligen, hvor man bruger mest tid. Det er et opholdsrum, et familierum, og et rum til fest og gode stunder. Det er der familien samles, og hvor minder skabes. Enhver husstand bruger meget tid i stuen, hvorfor mange vælger at bruge flere ressourcer på den helt rigtige indretning. Vælg de rigtige møbler til stuen, og sammensæt dem så de afspejler dig. På den måde skaber du et hyggeligt rum med mange funktioner.

Hvad er den bedste indretning af en stue?


Den bedste indretning af netop din stue, afhænger af hvordan I bruger den. Er det et familierum, hvor der skal være plads til leg og spil, kan det være en idé at indrette sig efter at have masser af plads. En hjørnesofa med et lille sofabord kan gøre det muligt for dig at engagerer dig i børnene, men stadig have et øje på nyhederne. Er omdrejningspunktet i stuen muligheden for at slappe af efter en lang dag, er siddepladserne den vigtigste del. Den rigtige sofa eller lænestol kan skabe underværker, når man har brug for at falde helt ned. Bruger I stuen som samlingspunkt når I skal hygge, skal der være plads til at I alle kan sidde nær hinanden. Overvej også en brændeovn eller pejs, for at skabe en helt unik stemning. Mange nyder også godt af indretning for at skabe ro og balance i rummet. Det giver rig mulighed for at slappe af og lade op.

Hvilke møbler skal jeg vælge til min dagligstue?


Dine valg af stuemøbler vil naturligt afhænge af hvordan I bruger rummet. Hent inspiration til stuen fra de stile du foretrækker, og design rummet virtuelt, før du starter dine indkøb. Der er ingen tvivl om at møblerne er noget af det vigtigste, når du indretter din stue. Overvej derfor nøje hvilke møbler og materialer, der passer til dine behov. Med mindre du nyder at skifte ud ofte, kan det i de fleste tilfælde betale sig at investere i kvalitet. En lædersofa er simpel at vedligeholde, og er yderst tilgivende overfor spild. Sofaborde i massivt træ er robuste, og kan holde i mange år. Desværre er de meget modtagelige overfor væsker, så jævnlige behandlinger og forsigtighed er nødvendig.
Kvalitet behøver er ikke nødvendigvis forbundet med en høj pris. Det er populært at omdesigne sin stue, hvorfor du kan finde mange guldkorn på lagersalg og i møbeloutlets. Der er ofte noget for enhver smag og kvaliteten er til at føle på.

Hvordan får jeg mere opbevaring i min stue?


Vi kan alle have brug for rydde op i stuen engang i mellem. Hvad enten det er på grund af gæster, at det flyder med legetøj, eller bare en generel oprydning. Der er mange muligheder for opbevaring i stuen, og der er helt sikkert også en løsning til dig. Fra traditionelle løsninger som skabe, skuffer, kommoder, til mere kreative løsninger som indbygget opbevaring i sofa og sofabord. Der er rig mulighed for at gemme rodet væk på en organiseret måde, så du kan finde det igen, næste gang det skal bruges. Tag et kig her på siden, og find inspiration der passer til netop din stue.

Bliv inspireret af billeder af dagligstuer her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til dagligstue -renovering, eller skal til at bygge et designer-dagligstue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 1.642.570 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Falcone Hybner Design, Inc. og GOODFELLAS CONSTRUCTION. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et dagligstue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke dagligstue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.