1.297.965 Billeder af dagligstue

Når det kommer til boligindretning, er stuen helt sikkert et af de vigtigste rum. En dagligstue kan anvendes til mange formål, og er ofte det rum i boligen, hvor man bruger mest tid. Det er et opholdsrum, et familierum, og et rum til fest og gode stunder. Det er der familien samles, og hvor minder skabes. Enhver husstand bruger meget tid i stuen, hvorfor mange vælger at bruge flere ressourcer på den helt rigtige indretning. Vælg de rigtige møbler til stuen, og sammensæt dem så de afspejler dig. På den måde skaber du et hyggeligt rum med mange funktioner.

Hvad er den bedste indretning af en stue?


Den bedste indretning af netop din stue, afhænger af hvordan I bruger den. Er det et familierum, hvor der skal være plads til leg og spil, kan det være en idé at indrette sig efter at have masser af plads. En hjørnesofa med et lille sofabord kan gøre det muligt for dig at engagerer dig i børnene, men stadig have et øje på nyhederne. Er omdrejningspunktet i stuen muligheden for at slappe af efter en lang dag, er siddepladserne den vigtigste del. Den rigtige sofa eller lænestol kan skabe underværker, når man har brug for at falde helt ned. Bruger I stuen som samlingspunkt når I skal hygge, skal der være plads til at I alle kan sidde nær hinanden. Overvej også en brændeovn eller pejs, for at skabe en helt unik stemning. Mange nyder også godt af indretning for at skabe ro og balance i rummet. Det giver rig mulighed for at slappe af og lade op.

Hvilke møbler skal jeg vælge til min dagligstue?


Dine valg af stuemøbler vil naturligt afhænge af hvordan I bruger rummet. Hent inspiration til stuen fra de stile du foretrækker, og design rummet virtuelt, før du starter dine indkøb. Der er ingen tvivl om at møblerne er noget af det vigtigste, når du indretter din stue. Overvej derfor nøje hvilke møbler og materialer, der passer til dine behov. Med mindre du nyder at skifte ud ofte, kan det i de fleste tilfælde betale sig at investere i kvalitet. En lædersofa er simpel at vedligeholde, og er yderst tilgivende overfor spild. Sofaborde i massivt træ er robuste, og kan holde i mange år. Desværre er de meget modtagelige overfor væsker, så jævnlige behandlinger og forsigtighed er nødvendig.
Kvalitet behøver er ikke nødvendigvis forbundet med en høj pris. Det er populært at omdesigne sin stue, hvorfor du kan finde mange guldkorn på lagersalg og i møbeloutlets. Der er ofte noget for enhver smag og kvaliteten er til at føle på.

Hvordan får jeg mere opbevaring i min stue?


Vi kan alle have brug for rydde op i stuen engang i mellem. Hvad enten det er på grund af gæster, at det flyder med legetøj, eller bare en generel oprydning. Der er mange muligheder for opbevaring i stuen, og der er helt sikkert også en løsning til dig. Fra traditionelle løsninger som skabe, skuffer, kommoder, til mere kreative løsninger som indbygget opbevaring i sofa og sofabord. Der er rig mulighed for at gemme rodet væk på en organiseret måde, så du kan finde det igen, næste gang det skal bruges. Tag et kig her på siden, og find inspiration der passer til netop din stue.

Bliv inspireret af billeder af dagligstuer her på Houzz
Alle filtre
Grønnegade 43

Stue - fyrrevej

DIY grene

© 2017 Houzz
Mulig måde at “gemme” radiatoren - flarck

Houzz Tours - Mikkel Bahr

Trælofter kan være med til at bryde de glatte overflader og hæve kvaliteten af rummet - cubusliving

Bolig

André Andersen
Vindue og dør mod haven? - metteplejdrup

LTM Byggeri 2

Loftpladerne - poul_s_rensen

Indretning København N

dejlige strukturer - elizabeth_wurtz

Øresundsvej

Spot loft - webuser_823641441

Masser af plads til udsigt

At det er mega pænt og flot - bonnevidufour

Sømærket, liebhaverlejlighed indretning

Indretning + styling: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen

Kathrine Bach

Camilla Stephan © Houzz 2016
bookshelf brackets - bajangail

Dagligstue Østerbro

Bjarni B. Jacobsen
Vægfarve - karina_olsen

Velfac inspiration

Man skal ifølge vindueseksperterne imidlertid nøje overveje, om ens boligype egner sig til store panoramavinduer, og om det praktisk set kan lade sig gøre.“Det er en afvejelse af hustypen. Ofte bliver nybyggede huse designet til panoramavinduer, hvorimod et mindre 60’er paracelhus måske ikke passer så godt til den stil,” siger Jens Bo Nielsen fra Outline Vinduer.Læs også: Panorama - så forskelligt kan de aflange vinduer lyse op - kristine_handal

Houzz Tour

Fotograf Camilla Ropers
Glastrappe - lones_ndergaardleth_nielsen

Integration af pejse

http://www.andre.dk/andre.dk/welcome.html
Åben og lyst lokale og højt til loftet - nedbo1984

Demo af boliger jeg har fotograferet til blade og andre udgivelser.

Norway. Jesper Ray - Ray Photo
Følelsen af rummet - træet varmer og ilden bringer liv og lys. - anne_bork

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.