1. Stue
  2. Dagligstue

Ideer til indretning af lille stue

Skal du til at indrette din lille stue, men mangler plads og ideer til indretningen? Læs med her for at få nogle nyttige tips til optimeringen af en lille stue.

Skil dig af med unyttige møbler

Nogle mennesker har stor affektionsværdi, når det gælder gamle møbler – men når det gælder indretningen af en lille stue, er det vigtigt ikke at oversvømme stuen med alt for mange møbler idet, det får stuen til at se endnu mindre ud. Der er derfor godt, hvis du kan undgå at blive alt for oversentimentalt over for dine møbler.

Mal det hele hvidt

Hvis dine vægge er mørke, overvej at male det hele hvidt. En god omgang levende-hvid maling på alle vægge, skaber automatisk mere plads. Undgå hvid maling med varme toner, da dette også kan skabe en effekt, der får rummet til at se mindre ud.

Fokus på belysning

Da din stue er lille, er det optimalt at optimere belysningen med nogle gode væglamper. Undgå fristående gulvlamper, da disse optager for meget gulvplads. God belysning kan få stuen til at se større ud. Mangel på lys skrumper stuen. Investér derfor i nogle gode plafond loftlamper, som skaber mere lys i stuen.

Specialtilpassede møbler kan være en god løsning

For at udnytte enhver lille kubikmeter, kan specialtilpassede møbler og indbyggede opbevaringsskabe optimere din pladsmangel. Du kunne for eksempel bygge nogle bænke op ad væggen med indbyggede skuffer under dem. Du kunne også bygge et fra-gulv-til-loft skab med et klap-ud bord. Disse løsninger er både fleksible og optimeringsværdige.


Uanset om du søger inspiration til lille dagligstue -renovering, eller skal til at bygge et designer-dagligstue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 35.989 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Décor Aid og Wellington's Leather Furniture. Gennemse lille -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et lille dagligstue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke lille dagligstue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.