1. Baby- & børneværelse
  2. Børneværelse

153.745 Billeder af børneværelse

London
London
A little story
A little story © 2019 Houzz
Watersound Beach New Construction: Kids
Watersound Beach New Construction: Kids
Darci Hether New York
Our clients know how to live. they have distinguished taste and they entrust us to customize a perfectly appointed home that allows them to enjoy life to the fullest. --- Our interior design service area is all of New York City including the Upper East Side and Upper West Side, as well as the Hamptons, Scarsdale, Mamaroneck, Rye, Rye City, Edgemont, Harrison, Bronxville, and Greenwich CT. For more about Darci Hether, click here: https://darcihether.com/
Louisville Road, SW17
Louisville Road, SW17
Finch London
Kids Room - Matt Lacquer Cabinets with inset oak handles Oak veneer interiors and drawers with solid oak fronts and scallop detail Matt Lacquer Cabinets and Box Shelves 40mm thick European White Oak worktop with 150mm wide staves
Kids Play Room
Kids Play Room
EBCON Corporation | Hughes Construction
2020 NARI National and Regional Winner for "Residential Interiors over $500K"
Child Bedroom
Child Bedroom
Space Coast Construction
The Solar System inspired toddler's room is filled with hand-painted and ceiling suspended planets, moons, asteroids, comets, and other exciting objects.
FARM - Bedroom #1
FARM - Bedroom #1
Clean Design
Photo Credit: Regan Wood Photography
Et børneværelse kan være en udfordring at indrette, fordi det skal tjene mange formål, og fordi interesserne hos børnene ofte skifter fra den ene dag til den anden. Der er mange ting, der skal tages højde for, når værelset skal indrettes: møbler, interiør, tæpper, lamper, tapet - hvad skal du vælge, og hvad vil dit barn helst have? Er det et drengeværelse, eller et pigeværelse? Det er ikke kun til at sove eller lege. Der skal også være plads til lektier, alenetid og venner. Det er et værelse til dit barn, så inddragelse er vigtigt. Snak med dit barn om farver, lamper og indretning. Det er deres værelse, og deres behov bør sættes højt, så de føler sig hjemme og har lyst til at være der.

Hvordan finder jeg inspiration til børneværelset?


Når du leder efter inspiration til børneværelset, er det vigtigt at tage dit barn med på råd. Selvom det er dig, der står får indretning og beslutningerne, er det stadig med henblik på at skabe et frit og trygt rum for dit barn. Barnet skal føle sig trygt og hjemme på værelset, og have lyst til at være der. Om det er for at lege, lave lektier, eller for at være sammen med venner, er det vigtigt at føle sig hjemme og at det er netop deres.
Når I skal finde inspiration sammen, kan det være en god idé at se på billeder af børneværelser, så det er lettere for jer begge at visualisere hvordan de forskellige møbler, lamper og andet interiør ser ud, udenfor produktkataloget. Se efter møblement, børnelamper, tæpper, beslut om farver på væggene eller tapet - næsten ligesom hvis du skulle indrette dit eget soveværelse. Gem alle billederne til en idébog og se den igennem flere gange, inden I tager nogle endelige beslutninger. Inddrag også gerne dit barn i køb, udpakning og samling af møbler. Det hjælper dem til at føle sig hjemme, hvis de har været med i hele processen.

Hvad er den bedste indretning af børneværelse?


Det vigtigste at huske, når du går i gang med at indrette dit barns værelse er, at det er til dit barn. Derfor er det vigtigt at tage dit barns interesser i mente, når du indretter værelset. Mange foretrækker et farverigt rum, så tænkt kreativt når I vælger maling eller tapet. Giv væggene forskellige farver, eller mal kanterne i en anden nuance. Det kan skabe et unikt rum, uden at lave et stort indhug i budgettet. Når I vælger møbler kan det i de fleste tilfælde godt svare sig at vælge mere neutrale modeller og gerne i fuld størrelse, så dit barn kan vokse med dem. En neutral kommode skal ikke nødvendigvis skiftes ud, bare fordi den ikke passer til dit barns stil længere. I stedet kan de neutrale møbler pyntes med wallstickers, posters eller udklip. Dem kan I skifte ud, efterhånden som moden og interesserne ændrer sig.

Indretning af pigeværelse og drengeværelse


Der kan i de fleste tilfælde være forskel på, hvordan drenge og piger vil have indrettet deres værelse. Hvor møblerne sagtens kan være neutrale, kan man lave forskellen i de farver du bruger på værelset. Drengeværelser kan typisk bære præg af de klassiske “drengefarver”, som blå og grøn med forskellige detaljer. Pigeværelset er derimod mere alsidigt, hvor det som oftest er lyse farver der kan bevares igennem flere år, da de ikke er så gennemtrængende. Du kan også præge væggene med wallstickers eller posters af børnenes favoritter. De er lette at skifte ud eller fjerne, når de ikke længere har lyst til at have dem oppe.

Hvordan indretter jeg et babyværelse?


Indretningen af et babyværelse adskiller sig væsentligt fra et børneværelse. Her skal fokus være på bløde kanter, sikkerhed og komfort. Det kan kræve at du bruger lidt længere tid på at undersøge hvilke møbler, der er mest velegnet for dig og dit barn. Tillader budgettet det, bør du overveje løsninger som dit barn kan vokse med, som eksempelvis en tremmeseng, der kan omdannes til en almindelig børneseng. Hvor større børn har brug for plads til sig selv, skal der også være plads til dig på et babyværelse. Indret gerne med lidt ekstra plads til, når dit barn bliver mere mobilt og lav også gerne plads til en stol, så I kan tilbringe tid sammen i trygge rammer.

Bliv inspireret af billeder af børneværelser her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til børneværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-børneværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 153.744 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder CODIA og SAGA Realty & Construction. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et børneværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke børneværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.