1. Bad
  2. Gæstetoilet

Billeder af gæstetoilet

Små badeværelser er temmelig udbredte . Det er især almindeligt, at lejligheder i storbyer er udstyret med lidt mindre badeværelser. Selvom det kan være noget af en udfordring at indrette et lille badeværelse, er det samtidig overraskende, hvordan mindre plads ofte åbner op for flere kreative løsninger. Der er masser af inspiration til dekorering af et lille badeværelse at hente, hvis du står over for enten en renovering af et lille badeværelse eller skal til at indrette et gæstebadeværelse, til hvordan du kan udnytte hver kvadratmeter optimalt.

Hvordan indretter jeg et lille badeværelse?


På et lille badeværelse skal du tænke i løsninger, der kan få rummet til at virke mere rummeligt. Placeringen af håndvask, toilet og bad kan gøre en stor forskel. Du kan eksempelvis vælge at installere bruseniche i hjørnet, vælge nogle smarte løsninger til opbevaring af toiletsager, hvor du med fordel kan udnytte vægpladsen og højden i rummet ved at hænge hylder og skabe op.
Spejle, kunstigt og naturligt lys og lyse nuancer på væggene kan desuden skabe en illusion om et større rum. Store, brede fliser får desuden rummet til at virke større end små klinker og kan skabe et rum.

Hvilken lille håndvask skal jeg vælge?


Et lille badeværelse kræver en tilsvarende lille håndvask. Du kan installere en smal eller rund håndvask på badeværelset eller vælge at placere håndvasken i et hjørne for at spare plads. Vælger du et mindre armatur eventuelt med blot et enkelt greb, så giver dette mere plads ved håndvasken. Desuden kan du placere et skab, skuffer eller hylder under håndvasken, så du udnytter pladsen fuldt ud.

Hvordan indretter jeg et gæstebadeværelse?


Et gæstebadeværelse kan sagtens indrettes, så det giver dine gæster en følelse af luksus. Maling i varme farver, stearin -eller duftlys samt lækre sæber og cremer til frit brug på gæstebadeværelset kan være med til at bidrage til denne følelse.
Gæstebadeværelsets fornemmeste opgave er, at det skal få dine gæster til at føle sig velkomne, så det skal helst både være hyggeligt og funktionelt indrettet. Det kræver en smule planlægning, men det kan sagtens lade sig gøre at skabe et komfortabelt gæstebadeværelse ved hjælp af fleksible løsninger.
Hvis der ikke er plads til et fritstående badekar, så kan du enten vælge et hjørnebadekar eller et badekar til indmuring. Hvis pladsen er meget trang, kan du installere en brusekabine i stedet.

Hvad med et gæstetoilet?


Et gæstetoilet på få kvadratmeter kan sagtens indrettes, så det bliver indbydende og pladsen samtidig udnyttes på bedste vis.
Du kan vælge at installere et toilet med mindre dybde eller et væghængt toilet med indbygningscisterne bagved, da dette giver følelsen af mere plads og resulterer i et lettere udtryk end et toilet monteret på gulvet.

Bliv inspireret af billeder af små badeværelser her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til lille badeværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-lille badeværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 97.773 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Catherine Shu Photography og Kitchen Design Concepts. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et lille badeværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke lille badeværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.