590.219 Billeder af alrum

Organic Mill Valleylan
Organic Mill Valleylan
Ann Lowengart InteriorsAnn Lowengart Interiors
The three-level Mediterranean revival home started as a 1930s summer cottage that expanded downward and upward over time. We used a clean, crisp white wall plaster with bronze hardware throughout the interiors to give the house continuity. A neutral color palette and minimalist furnishings create a sense of calm restraint. Subtle and nuanced textures and variations in tints add visual interest. The stair risers from the living room to the primary suite are hand-painted terra cotta tile in gray and off-white. We used the same tile resource in the kitchen for the island's toe kick.
Best of Houzz 2024: Reultaterne er klar!
Fossil Creek Living Room- Fireplace Wall
Fossil Creek Living Room- Fireplace Wall
Haven Design and ConstructionHaven Design and Construction
The focal point of this beautiful family room is the bookmatched marble fireplace wall. A contemporary linear fireplace and big screen TV provide comfort and entertainment for the family room, while a large sectional sofa and comfortable chaise provide seating for up to nine guests. Lighted LED bookcase cabinets flank the fireplace with ample storage in the deep drawers below. This family room is both functional and beautiful for an active family.
Sherbourne Circle
Sherbourne Circle
Morrone InteriorsMorrone Interiors
This stunning living room was our clients new favorite part of their house. The orange accents pop when set to the various shades of gray. This room features a gray sectional couch, stacked ledger stone fireplace, floating shelving, floating cabinets with recessed lighting, mounted TV, and orange artwork to tie it all together. Warm and cozy. Time to curl up on the couch with your favorite movie and glass of wine!
Find den rigtige lokale ekspert til dit projekt
Find de bedste design- og renoveringseksperter på Houzz
Manhasset 19th Hole
Manhasset 19th Hole
Annette Jaffe InteriorsAnnette Jaffe Interiors
Our Long Island studio used a bright, neutral palette to create a cohesive ambiance in this beautiful lower level designed for play and entertainment. We used wallpapers, tiles, rugs, wooden accents, soft furnishings, and creative lighting to make it a fun, livable, sophisticated entertainment space for the whole family. The multifunctional space has a golf simulator and pool table, a wine room and home bar, and televisions at every site line, making it THE favorite hangout spot in this home. ---Project designed by Long Island interior design studio Annette Jaffe Interiors. They serve Long Island including the Hamptons, as well as NYC, the tri-state area, and Boca Raton, FL. For more about Annette Jaffe Interiors, click here: https://annettejaffeinteriors.com/ To learn more about this project, click here: https://www.annettejaffeinteriors.com/residential-portfolio/manhasset-luxury-basement-interior-design/
Laight Street Project
Laight Street Project
Gregory Hitchcock DesignGregory Hitchcock Design
Detail image of day bed area. heat treated oak wall panels with Trueform concreate support for etched glass(Cesarnyc) cabinetry.
Tonal Harmony Great Room Fireplace View
Tonal Harmony Great Room Fireplace View
Drewett WorksDrewett Works
With adjacent neighbors within a fairly dense section of Paradise Valley, Arizona, C.P. Drewett sought to provide a tranquil retreat for a new-to-the-Valley surgeon and his family who were seeking the modernism they loved though had never lived in. With a goal of consuming all possible site lines and views while maintaining autonomy, a portion of the house — including the entry, office, and master bedroom wing — is subterranean. This subterranean nature of the home provides interior grandeur for guests but offers a welcoming and humble approach, fully satisfying the clients requests. While the lot has an east-west orientation, the home was designed to capture mainly north and south light which is more desirable and soothing. The architecture’s interior loftiness is created with overlapping, undulating planes of plaster, glass, and steel. The woven nature of horizontal planes throughout the living spaces provides an uplifting sense, inviting a symphony of light to enter the space. The more voluminous public spaces are comprised of stone-clad massing elements which convert into a desert pavilion embracing the outdoor spaces. Every room opens to exterior spaces providing a dramatic embrace of home to natural environment. Grand Award winner for Best Interior Design of a Custom Home The material palette began with a rich, tonal, large-format Quartzite stone cladding. The stone’s tones gaveforth the rest of the material palette including a champagne-colored metal fascia, a tonal stucco system, and ceilings clad with hemlock, a tight-grained but softer wood that was tonally perfect with the rest of the materials. The interior case goods and wood-wrapped openings further contribute to the tonal harmony of architecture and materials. Grand Award Winner for Best Indoor Outdoor Lifestyle for a Home This award-winning project was recognized at the 2020 Gold Nugget Awards with two Grand Awards, one for Best Indoor/Outdoor Lifestyle for a Home, and another for Best Interior Design of a One of a Kind or Custom Home. At the 2020 Design Excellence Awards and Gala presented by ASID AZ North, Ownby Design received five awards for Tonal Harmony. The project was recognized for 1st place – Bathroom; 3rd place – Furniture; 1st place – Kitchen; 1st place – Outdoor Living; and 2nd place – Residence over 6,000 square ft. Congratulations to Claire Ownby, Kalysha Manzo, and the entire Ownby Design team. Tonal Harmony was also featured on the cover of the July/August 2020 issue of Luxe Interiors + Design and received a 14-page editorial feature entitled “A Place in the Sun” within the magazine.
UPDATED CLASSICS
UPDATED CLASSICS
Susan Glick InteriorsSusan Glick Interiors
MODERN ORGANIC UPDATED FAMILY ROOM LUXE LIVING SPACE NEUTRAL COLOR PALETTE GRAYS TEXTURE CORAL ORGANIC ACCESSORIES ACCESSORIES HERRINGBONE WOOD WALLPAPER CHEVRON WOOD WALLPAPER MODERN RUG METALLIC CORK CEILING WALLPAPER MIXED METALS SCULPTURED GLASS CEILING LIGHT MODERN ART GRAY SHAGREEN CABINET
Coventry Lake Contemporary Stunner
Coventry Lake Contemporary Stunner
Nosan Signature HomesNosan Signature Homes
The spacious great room in this home, completed in 2017, is open to the kitchen and features a linear fireplace on a floating honed limestone hearth, supported by hidden steel brackets, extending the full width between the two floor to ceiling windows. The custom oak shelving forms a display case with individual lights for each section allowing the homeowners to showcase favorite art objects. The ceiling features a step and hidden LED cove lighting to provide a visual separation for this area from the adjacent kitchen and informal dining areas. The rug and furniture were selected by the homeowners for everyday comfort as this is the main TV watching and hangout room in the home. A casual dining area provides seating for 6 or more and can also function as a game table. In the background is the 3 seasons room accessed by a floor-to-ceiling sliding door that opens 2/3 to provide easy flow for entertaining.
Brookhaven Living Room Remodel - Atlanta
Brookhaven Living Room Remodel - Atlanta
Rachel Oliver Design, LLCRachel Oliver Design, LLC
This family room was totally redesigned with new shelving and all new furniture. The blue grasscloth added texture and interest. The fabrics are all kid friendly and the rug is an indoor/outdoor rug by Stark. Photo by: Melodie Hayes

590.219 Billeder af alrum

Fireplaces
Fireplaces
NMB Custom Homes & RenovationsNMB Custom Homes & Renovations
This contemporary beauty features a 3D porcelain tile wall with the TV and propane fireplace built in. The glass shelves are clear, starfire glass so they appear blue instead of green.
Elegant Traditional Kitchen in Greenwich
Elegant Traditional Kitchen in Greenwich
NukitchensNukitchens
We designed this kitchen using Plain & Fancy custom cabinetry with natural walnut and white pain finishes. The extra large island includes the sink and marble countertops. The matching marble backsplash features hidden spice shelves behind a mobile layer of solid marble. The cabinet style and molding details were selected to feel true to a traditional home in Greenwich, CT. In the adjacent living room, the built-in white cabinetry showcases matching walnut backs to tie in with the kitchen. The pantry encompasses space for a bar and small desk area. The light blue laundry room has a magnetized hanger for hang-drying clothes and a folding station. Downstairs, the bar kitchen is designed in blue Ultracraft cabinetry and creates a space for drinks and entertaining by the pool table. This was a full-house project that touched on all aspects of the ways the homeowners live in the space. Photos by Kyle Norton
1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.