1. Baby- & børneværelse

170.603 Billeder af baby- og børneværelse

Børns værelser er noget af det sværeste at indrette, da de helst skal være multifunktionelle og både fungere som soveværelse, legeværelse og måske lektieværelse, for ikke at nævne hvor hurtigt børn ændrer deres stil og smag i takt med, at de bliver ældre. Det er derfor en god idé at tænke over en indretning til babyværelset, der potentielt kan transformeres til et børneværelse og i sidste ende til et teenageværelse. Det lyder måske som en svær opgave, men hvis du planlægger det godt, og tager komfort, sikkerhed og dit barns personlighed med i overvejelserne, kan det sagtens lade sig gøre. Det er generelt en god idé at tage dit barn med i processen og lade ham/hende komme med idéer. Det er en sjov og hyggelig opgave for jer begge og dit barn vil samtidig føle, at det er hans/hendes personlige rum, fordi de har været med til at vælge farver og møbler.

Find inspiration i billederne af babyværelser og børneværelser– både til din pige eller din dreng og teenager.

Uanset om du søger inspiration til baby- og børneværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-baby- og børneværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 170.603 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Asmar Interiors og Caroline Beaupere Design. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et baby- og børneværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke baby- og børneværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.