1. Soveværelse

Ideer til et gæsteværelse

Gæsteværelse, hjemmekontor eller rodeværelse? Disse ord forveksles tit med hinanden.

Måske har du et ekstra værelse derhjemme, som du ikke udnytter maksimalt, og som du potentielt kunne forvandle til det perfekte, multifunktionelle gæsteværelse.

Et gæsteværelse skal både være indbydende og komfortabel. Hvis du bor i et lille hus eller i en lille lejlighed, er det ideelt at bruge gæsteværelset til andre ting også, som for eksempel hjemmekontor eller musikrum.

Praktisk skal det være

Et gæsteværelse skal først og fremmest være praktisk for dine gæster. Sørg for, at de vigtigste møbler er med, dvs. en sovesofa, som gæsten kan sove i om natten og sidde i om dagen, en kommode, hvor gæsten kan placere sine ting og sager på, og en stol, hvor gæsten kan ligge sit tøj på.

Tænk multifunktionelt

Et gæsteværelse bliver tit brugt som rodeværelse, da det netop er det værelse som ingen af familiemedlemmerne sover i. Det er desuden også en nem og hurtig løsning til at gemme alle de ting væk, som man til dagligt ikke bruger så meget.

Da dine gæster ikke er på besøg permanent, er det oplagt at få ryddet op på værelset således, at det også kan anvendes som hjemmekontor, krea-rum eller eventuelt legerum til børnene.

Du kunne for eksempel indrette værelset, så det fungerer multifunktionelt med både en sovesofa til gæsten og et skrivebord til familien.

Det skal være hyggeligt for gæsten

Gæsteværelser skal være hyggelige og indbydende, så dine gæster kan føle sig godt tilpas, selvom de ikke er hjemme. Det er derfor vigtigt, at du får værelset indrettet hyggeligt. Du kunne tilføje store puder på sovesofaen, god belysning og en lille reol med bøger.

Inkludér kulturelle elementer

For at skabe en indbydende atmosfære, kan du komplementere gæsteværelset med kulturelle elementer. Kulturelle elementer, herunder bøger, musikalske instrumenter, malerier osv. kan stimulere vores tanker og oplevelser. På denne måde giver du dine gæster både en kulturelrig og hyggelig atmosfære.


Uanset om du søger inspiration til gæsteværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-gæsteværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 86.140 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Ana Bejar Interiorismo og Martha O'Hara Interiors. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et gæsteværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke gæsteværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.