Køkken tilbygninger: Billeder, design og inspiration

Transitional White Kitchen in NY
Transitional White Kitchen in NY
Kuche+CucinaKuche+Cucina
1st Place, National Design Award Winning Kitchen. Remodeling in Warwick, NY. From a dark, un-inspiring kitchen (see before photos), to a bright, white, custom kitchen. Dark wood floors, white carrera marble counters, solid wood island-table and much more. Photos - Ken Lauben
Find den rigtige lokale ekspert til dit projekt
Find de bedste design- og renoveringseksperter på Houzz
Lafayette Mid Century Modern Remodel
Lafayette Mid Century Modern Remodel
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
The owners of this property had been away from the Bay Area for many years, and looked forward to returning to an elegant mid-century modern house. The one they bought was anything but that. Faced with a “remuddled” kitchen from one decade, a haphazard bedroom / family room addition from another, and an otherwise disjointed and generally run-down mid-century modern house, the owners asked Klopf Architecture and Envision Landscape Studio to re-imagine this house and property as a unified, flowing, sophisticated, warm, modern indoor / outdoor living space for a family of five. Opening up the spaces internally and from inside to out was the first order of business. The formerly disjointed eat-in kitchen with 7 foot high ceilings were opened up to the living room, re-oriented, and replaced with a spacious cook's kitchen complete with a row of skylights bringing light into the space. Adjacent the living room wall was completely opened up with La Cantina folding door system, connecting the interior living space to a new wood deck that acts as a continuation of the wood floor. People can flow from kitchen to the living / dining room and the deck seamlessly, making the main entertainment space feel at once unified and complete, and at the same time open and limitless. Klopf opened up the bedroom with a large sliding panel, and turned what was once a large walk-in closet into an office area, again with a large sliding panel. The master bathroom has high windows all along one wall to bring in light, and a large wet room area for the shower and tub. The dark, solid roof structure over the patio was replaced with an open trellis that allows plenty of light, brightening the new deck area as well as the interior of the house. All the materials of the house were replaced, apart from the framing and the ceiling boards. This allowed Klopf to unify the materials from space to space, running the same wood flooring throughout, using the same paint colors, and generally creating a consistent look from room to room. Located in Lafayette, CA this remodeled single-family house is 3,363 square foot, 4 bedroom, and 3.5 bathroom. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, Jackie Detamore, and Jeffrey Prose Landscape Design: Envision Landscape Studio Structural Engineer: Brian Dotson Consulting Engineers Contractor: Kasten Builders Photography ©2015 Mariko Reed Staging: The Design Shop Location: Lafayette, CA Year completed: 2014
Rear Extension, Holly Road, Richmond
Rear Extension, Holly Road, Richmond
50 Degrees North Architects50 Degrees North Architects
Overview Simple extension in Twickenham. The Brief The primary aim of this project was to create a space to cook and eat in while repositioning the ground floor bathroom. Our Solution The clients blend of vintage and crisp modern architecture meant the scheme could be a little industrial in its aesthetic. We have combined several key features – An oversized rooflight to flood the kitchen with sun; a feature pivot door to the garden and a simple wrapped zinc roof. With the clients fantastic garden to look onto and a reclaimed gym floor to add a bit of reclaimed chic, this has created some striking, crisp architecture. Category
Pentney Road, SW12
Pentney Road, SW12
Fine House PhotographyFine House Photography
Image: Fine House Studio © 2015 Houzz

Reload the page to not see this specific ad anymore

Old Mill Park
Old Mill Park
Barbra Bright DesignBarbra Bright Design
Andrew McKinney. The original galley kitchen was cramped and lacked sunlight. The wall separating the kitchen from the sun room was removed and both issues were resolved. Douglas fir was used for the support beam and columns.
Georgian House
Georgian House
Amelia Hallsworth PhotographyAmelia Hallsworth Photography
Photo: Amelia Hallsworth © 2015 Houzz
Bi-fold doors open the bulthaup kitchen into the garden of this London Town Hous
Bi-fold doors open the bulthaup kitchen into the garden of this London Town Hous
Hobsons ChoiceHobsons Choice
A bulthaup b3 kitchen designed and installed by hobsons|choice and featured in the September issue of KBB Magazine in the UK. The corian island worktop has a molded double sink and drainer arrangement. Full length drawer aluminium 'G2' bulthaup handles make access easy.
Modern w/ a Side of Ranch
Modern w/ a Side of Ranch
HufftHufft
This contemporary renovation makes no concession towards differentiating the old from the new. Rather than razing the entire residence an effort was made to conserve what elements could be worked with and added space where an expanded program required it. Clad with cedar, the addition contains a master suite on the first floor and two children’s rooms and playroom on the second floor. A small vegetated roof is located adjacent to the stairwell and is visible from the upper landing. Interiors throughout the house, both in new construction and in the existing renovation, were handled with great care to ensure an experience that is cohesive. Partition walls that once differentiated living, dining, and kitchen spaces, were removed and ceiling vaults expressed. A new kitchen island both defines and complements this singular space. The parti is a modern addition to a suburban midcentury ranch house. Hence, the name “Modern with Ranch.”

Reload the page to not see this specific ad anymore

Glass box extension on thatched cottage
Glass box extension on thatched cottage
Kitchen Architecture LtdKitchen Architecture Ltd
Kitchen Architecture - bulthaup b3 furniture in kaolin laminate with a structured oak bar and gaggenau ovens.
The Secret Barns
The Secret Barns
UserUser
This wonderful contemporary kitchen is built into a new glass-roofed extension with access to the main garden and also to a side terrace. Colin Cadle Photography, Photo Styling Jan Cadle. www.colincadle.com
Silky Cream Gable Roof Extension - Tooting
Silky Cream Gable Roof Extension - Tooting
Plus RoomsPlus Rooms
On this large wraparound kitchen extension we extended out into the side return, utilising a dead space, and into the rear garden. The result is a multifunctional kitchen and dining space that is open and bright. The extension roof is a gable design with a pitched roof in the side return. The benefit of this design is the height that is created, which makes the space feel so much bigger. Another feature is the angles created by the roof structure, particularly in the side return where glass is angled to give better light reach into the original space underneath the first floor. A large fixed glass panel was installed above the bifold doors on the exterior rear wall to create a feature and maximise light, whilst enhancing the connection with the outside. Most other roofs would typically create a lower ceiling, so in a large open space like this it is a real opportunity to be creative and add atmosphere.

Køkken tilbygninger: Billeder, design og inspiration

Reload the page to not see this specific ad anymore

Trinity Road
Trinity Road
Blakes LondonBlakes London
Malcolm Menzies - 82mm Photography
Sonoma Organic Modern
Sonoma Organic Modern
UserUser
Design by MAS Design in Oakland Ca For more information on products and design visit http://www.houzz.com/projects/1409139/sonoma-county-organic-modern
Cottesloe Home
Cottesloe Home
Western CabinetsWestern Cabinets
Joel Barbitta D-Max Photography
1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.