1. Bad

2.018.580 Billeder af bad

Skal du have nyt bad? Eller trænger dit nuværende badmiljø til en opfriskning? Du behøver ikke gennemføre en total renovering af dit bad for at få følelsen af nyt badeværelse – små opdateringer kan gøre en kæmpe forskel. Uanset om du ønsker at opdatere dine badeværelsesmøbler og armaturer, ændre farven på væggene eller forny indretningen fuldstændigt, kan du finde badeværelsesinspiration til enhver stil, størrelse og budget ved at gå igennem de mange billeder på Houzz af store og små badeværelser .

Uanset om du søger inspiration til bad -renovering, eller skal til at bygge et designer-bad helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 2.018.580 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder EKA Build og Amanda George Interior Design. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et bad -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke bad -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.