Houzz Logo Print
  1. Stue
  2. Dagligstue
  3. TV: Indbygget medievæg

1.674 Billeder af lille dagligstue med en indbygget medievæg

New York linear fireplace mantel
New York linear fireplace mantel
Omega Stone Mantels
"custom fireplace mantel" "custom fireplace overmantel" "omega cast stone mantel" "omega cast stone fireplace mantle" "fireplace design idea" Mantel. Fireplace. Omega. Mantel Design. "custom cast stone mantel" "linear fireplace mantle" "linear cast stone fireplace mantel" "linear fireplace design" "linear fireplace overmantle" "fireplace surround" "carved fireplace mantle"
Crouch End Apartment
Crouch End Apartment
A New Day - Interior Design Studio
The living room at our Crouch End apartment project, creating a chic, cosy space to relax and entertain. A soft powder blue adorns the walls in a room that is flooded with natural light. Brass clad shelves bring a considered attention to detail, with contemporary fixtures contrasted with a traditional sofa shape.
Milano Washington
Milano Washington
Ferrari Design 3.6.0
Open space soggiorno, zona pranzo e cucina Mantenere un design raffinato senza perdere funzionalità è stato il tema di questo progetto. Particolare attenzione è stata data al sistema di illuminazione per mantenere le ottime caratteristiche di luminosità naturale di cui gode questo ambiente durante le ore diurne.
A Sophisticated Boston Living Room
A Sophisticated Boston Living Room
Décor Aid
Though DIY living room makeovers and bedroom redecorating can be an exciting undertaking, these projects often wind up uncompleted and with less than satisfactory results. This was the case with our client, a young professional in his early 30’s who purchased his first apartment and tried to decorate it himself. Short on interior décor ideas and unhappy with the results, he decided to hire an interior designer, turning to Décor Aid to transform his one-bedroom into a classy, adult space. Our client already had invested in several key pieces of furniture, so our Junior Designer worked closely with him to incorporate the existing furnishings into the new design and give them new life. Though the living room boasted high ceilings, the space was narrow, so they ditched the client’s sectional in place of a sleek leather sofa with a smaller footprint. They replaced the dark gray living room paint and drab brown bedroom paint with a white wall paint color to make the apartment feel larger. Our designer introduced chrome accents, in the form of a Deco bar cart, a modern chandelier, and a campaign-style nightstand, to create a sleek, contemporary design. Leather furniture was used in both the bedroom and living room to add a masculine feel to the home refresh.
Bohemian living space in Greenwich
Bohemian living space in Greenwich
Paul Langston Interiors
Our client moved into a modern apartment in South East London with a desire to warm it up and bring the outside in. We set about transforming the space into a lush, rustic, rural sanctuary with an industrial twist. We stripped the ceilings and wall back to their natural substrate, which revealed textured concrete and beautiful steel beams. We replaced the carpet with richly toned reclaimed pine and introduced a range of bespoke storage to maximise the use of the space. Finally, the apartment was filled with plants, including planters and living walls, to complete the "outside inside" feel. Photography by Adam Letch - www.adamletch.com
Notting Hill
Notting Hill
Ola Jachymiak Studio
Notting Hill is one of the most charming and stylish districts in London. This apartment is situated at Hereford Road, on a 19th century building, where Guglielmo Marconi (the pioneer of wireless communication) lived for a year; now the home of my clients, a french couple. The owners desire was to celebrate the building's past while also reflecting their own french aesthetic, so we recreated victorian moldings, cornices and rosettes. We also found an iron fireplace, inspired by the 19th century era, which we placed in the living room, to bring that cozy feeling without loosing the minimalistic vibe. We installed customized cement tiles in the bathroom and the Burlington London sanitaires, combining both french and british aesthetic. We decided to mix the traditional style with modern white bespoke furniture. All the apartment is in bright colors, with the exception of a few details, such as the fireplace and the kitchen splash back: bold accents to compose together with the neutral colors of the space. We have found the best layout for this small space by creating light transition between the pieces. First axis runs from the entrance door to the kitchen window, while the second leads from the window in the living area to the window in the bedroom. Thanks to this alignment, the spatial arrangement is much brighter and vaster, while natural light comes to every room in the apartment at any time of the day. Ola Jachymiak Studio
Tequesta Brickell Key Residence
Tequesta Brickell Key Residence
Interiors by Maite Granda
Feature in: Luxe Magazine Miami & South Florida Luxury Magazine If visitors to Robyn and Allan Webb’s one-bedroom Miami apartment expect the typical all-white Miami aesthetic, they’ll be pleasantly surprised upon stepping inside. There, bold theatrical colors, like a black textured wallcovering and bright teal sofa, mix with funky patterns, such as a black-and-white striped chair, to create a space that exudes charm. In fact, it’s the wife’s style that initially inspired the design for the home on the 20th floor of a Brickell Key high-rise. “As soon as I saw her with a green leather jacket draped across her shoulders, I knew we would be doing something chic that was nothing like the typical all- white modern Miami aesthetic,” says designer Maite Granda of Robyn’s ensemble the first time they met. The Webbs, who often vacation in Paris, also had a clear vision for their new Miami digs: They wanted it to exude their own modern interpretation of French decor. “We wanted a home that was luxurious and beautiful,” says Robyn, noting they were downsizing from a four-story residence in Alexandria, Virginia. “But it also had to be functional.” To read more visit: https: https://maitegranda.com/wp-content/uploads/2018/01/LX_MIA18_HOM_MaiteGranda_10.pdf Rolando Diaz
Waite Residence
Waite Residence
AoDK Inc.
A couple wanted a weekend retreat without spending a majority of their getaway in an automobile. Therefore, a lot was purchased along the Rocky River with the vision of creating a nearby escape less than five miles away from their home. This 1,300 sf 24’ x 24’ dwelling is divided into a four square quadrant with the goal to create a variety of interior and exterior experiences while maintaining a rather small footprint. Typically, when going on a weekend retreat one has the drive time to decompress. However, without this, the goal was to create a procession from the car to the house to signify such change of context. This concept was achieved through the use of a wood slatted screen wall which must be passed through. After winding around a collection of poured concrete steps and walls one comes to a wood plank bridge and crosses over a Japanese garden leaving all the stresses of the daily world behind. The house is structured around a nine column steel frame grid, which reinforces the impression one gets of the four quadrants. The two rear quadrants intentionally house enclosed program space but once passed through, the floor plan completely opens to long views down to the mouth of the river into Lake Erie. On the second floor the four square grid is stacked with one quadrant removed for the two story living area on the first floor to capture heightened views down the river. In a move to create complete separation there is a one quadrant roof top office with surrounding roof top garden space. The rooftop office is accessed through a unique approach by exiting onto a steel grated staircase which wraps up the exterior facade of the house. This experience provides an additional retreat within their weekend getaway, and serves as the apex of the house where one can completely enjoy the views of Lake Erie disappearing over the horizon. Visually the house extends into the riverside site, but the four quadrant axis also physically extends creating a series of experiences out on the property. The Northeast kitchen quadrant extends out to become an exterior kitchen & dining space. The two-story Northwest living room quadrant extends out to a series of wrap around steps and lounge seating. A fire pit sits in this quadrant as well farther out in the lawn. A fruit and vegetable garden sits out in the Southwest quadrant in near proximity to the shed, and the entry sequence is contained within the Southeast quadrant extension. Internally and externally the whole house is organized in a simple and concise way and achieves the ultimate goal of creating many different experiences within a rationally sized footprint. Photo: Sergiu Stoian
Nuova casa e la ricerca di uno  stile fresco ed originale - Progetto in corso
Nuova casa e la ricerca di uno stile fresco ed originale - Progetto in corso
Liadesign
Liadesign
Clermont
Clermont
Bella Vista Company
Shoot 2 Sell Bella Vista Company

1.674 Billeder af lille dagligstue med en indbygget medievæg

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.