1. Stue

2.055.480 Billeder af stue

Nogle af de hyggeligste og mest sociale rum i boligen er stuen, alrummet, udestuen og hjemmebiografen. Det er her, vi samles om en god film, til en kop kaffe og et brætspil eller bare for at slappe af med benene oppe på sofaen efter en lang arbejdsdag. Dagligstuen er et af de rum, vi ofte viser frem og opholder os i med gæster, og det er derfor vigtigt, at den afspejler dig og din stil og samtidig virker indbydende og hyggelig. Uanset om du ønsker en total istandsættelse af din stue eller blot en lille make-over, bør du først gøre dig nogle praktiske overvejelser omkring møbler og opbevaring og derefter dekoration og indretning.

Kig i de mange billeder og artikler på Houzz og find inspiration til din dagligstue, alrum, udestue eller hjemmebiograf.

Uanset om du søger inspiration til stue -renovering, eller skal til at bygge et designer-stue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 2.054.647 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder fermacell og tilde0. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et stue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke stue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.