1. Stue

2.113.007 Billeder af stue

Hellerup, villa indretning
Hellerup, villa indretning
Design Circus
Indretning + styling: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen
Stilas Nye Butterfly Gardin #2
Stilas Nye Butterfly Gardin #2
Stila Danmark
Butterfly er et ny og innovativ type solafskæmning, der er udviklet med det formål at have en alsidig gardinløsning, så man ikke må nøjes. Hvis du kigger tæt på, kan du se, at når lamellerne i Butterfly-gardinet er foldede, ligner de en persienne, men når de åbner sig op, præcis som en sommerfugl spreder sine vinger, ligner Butterfly-gardinet en plissé. Butterfly-gardinet har altså det bedste fra begge verdener. Tilgængeligt i en naturlig farvepalette med 18 forskellige toner af hvid, beige, grå, brun og sort, samt 7 dessiner i læder-look. Find din Stila forhandler her: http://www.stila.dk/find-forhandler
Sommarhus Besiakov, Danmark
Sommarhus Besiakov, Danmark
Schüco Sverige
I skogen utanför danska Nykøping finner du en riktig sommardröm. Här snålas varken på ljus eller utsikt. Istället bjuds på generösa glaspartier från golv till tak som låter tallarna flytta in i det moderna sommarhuset. Glaspartier från Schüco, Schüco Jansen.
Søndergade 1A
Søndergade 1A
Busy Bees Photography
busy bees boligstyling, busy bees photography, jason vosper
Stuen med de smukke stuklofter
Stuen med de smukke stuklofter
Busy Bees ApS
Jason Vosper Stue holdt i smukke rosa og grå farver. Skaber både varme og ro
Sømærket, liebhaverlejlighed indretning
Sømærket, liebhaverlejlighed indretning
Design Circus
Indretning + styling: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen
Gentofte sø, villa renovering
Gentofte sø, villa renovering
Design Circus
Indretning + styling: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen + Joachim Wichmann
Rathsacksvej
Rathsacksvej
Boelskifte Interiør & Design
Dagligstue med stor mørk læder-hjørnesofa og standerlamper ved hvert armlæn. Lav væg-til-væg bogreol ved mørk endevæg. Lange lyse gardiner og dobbeltdør.
Nogle af de hyggeligste og mest sociale rum i boligen er stuen, alrummet, udestuen og hjemmebiografen. Det er her, vi samles om en god film, til en kop kaffe og et brætspil eller bare for at slappe af med benene oppe på sofaen efter en lang arbejdsdag. Dagligstuen er et af de rum, vi ofte viser frem og opholder os i med gæster, og det er derfor vigtigt, at den afspejler dig og din stil og samtidig virker indbydende og hyggelig. Uanset om du ønsker en total istandsættelse af din stue eller blot en lille make-over, bør du først gøre dig nogle praktiske overvejelser omkring møbler og opbevaring og derefter dekoration og indretning.

Kig i de mange billeder og artikler på Houzz og find inspiration til din dagligstue, alrum, udestue eller hjemmebiograf.

Uanset om du søger inspiration til stue -renovering, eller skal til at bygge et designer-stue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 2.113.007 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Boelskifte Interiør & Design og In-Bolig Styling ApS. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et stue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke stue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.