2.279 Billeder af terrasse i sidehaven

The San Marino Covered Deck | Greater Seattle Area
The San Marino Covered Deck | Greater Seattle Area
JayMarc HomesJayMarc Homes
Enjoy outdoor living all year around with a custom stone fireplace, covered deck with cedar ceiling detail, lighting, skylights and sound system. Rough-in for electric heaters.
Dean York
Dean York
Koch ArchitectsKoch Architects
Wine Country modern living room with clear cedar ceilings and rift sawn oak wood floors with floor to ceiling wood windows and chaise lounge overlooking Ipe deck under oak canopy in St. Helena, California. Right image shows the primary bedroom with wood floors and ceilings.
Intérieurs
Intérieurs
Alexis ToureauAlexis Toureau
Dominique Palatchi, ©Alexis Toureau
The Aurora : 2019 Clark County Parade of Homes : Outdoor BBQ Kitchen
The Aurora : 2019 Clark County Parade of Homes : Outdoor BBQ Kitchen
Cascade West DevelopmentCascade West Development
Inspired by the majesty of the Northern Lights and this family's everlasting love for Disney, this home plays host to enlighteningly open vistas and playful activity. Like its namesake, the beloved Sleeping Beauty, this home embodies family, fantasy and adventure in their truest form. Visions are seldom what they seem, but this home did begin 'Once Upon a Dream'. Welcome, to The Aurora.
The Old Apple Store
The Old Apple Store
Hartley and RoseHartley and Rose
Most likely one of our favourite shots. Encompassing the outdoors to create a luxury entertaining space was probably the most exciting part of this project.
ウッドデッキより
ウッドデッキより
株式会社 木楽舎 あんどう住宅設計室株式会社 木楽舎 あんどう住宅設計室
南側のウッドデッキから室内を望む。 この場所は北からの風が多い地域のため、南北に一直線に風が抜けるように開口しています。 吹き抜けを通って2階の窓にも風が抜ける「立体通風」も設計しています。 窓前に植えられたヤマボウシの木が茂れば、心地よい風を生み出します。
Эклектика в дереве
Эклектика в дереве
ПАЛЕКС дома из клееного брусаПАЛЕКС дома из клееного бруса
Архитектор Александр Петунин, интерьер Анна Полева, Жанна Орлова, строительство ПАЛЕКС дома из клееного бруса
Шале на Истре
Шале на Истре
ARK BÜROARK BÜRO
Открытая терраса в загородном бревенчатом доме. Авторы Диана Генералова, Марина Каманина, фотограф Михаил Калинин
集いの山荘
集いの山荘
株式会社参創ハウテック株式会社参創ハウテック
庇に守られた広いデッキは山林に囲まれた清々しいアウトドアリビングになっています。
Black Rock House
Black Rock House
Creative ArchCreative Arch
A central deck/courtyard provides sheltered private indoor/outdoor living, creating a central hub for the second floor. The contemporary style home has originated from the clients brief with the site terrain encouraging and helping to define the end result. Photography by DRAW Photography Ltd
Exterior Deck
Exterior Deck
F&M Architects, LLCF&M Architects, LLC
work completed while employed at TKGA
KKNKZK
KKNKZK
YUCCA design / atelierYUCCA design / atelier
photo : 平井広行 ファサードはその外部都市空間同様に静かな印象を与えるが、外部から刳り貫かれたように設けられたいくつもの中庭により、内部空間と外部都市空間との関わりを緩やかに調整しつつ開放的な住環境をつくりだしている。
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville IsaacsArchitecture Saville Isaacs
Courtyard - Sand Pit Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
The Barefoot Bay Cottage
The Barefoot Bay Cottage
The DesignoryThe Designory
The Barefoot Bay Cottage is the first-holiday house to be designed and built for boutique accommodation business, Barefoot Escapes (www.barefootescapes.com.au). Working with many of The Designory’s favourite brands, it has been designed with an overriding luxe Australian coastal style synonymous with Sydney based team. The newly renovated three bedroom cottage is a north facing home which has been designed to capture the sun and the cooling summer breeze. Inside, the home is light-filled, open plan and imbues instant calm with a luxe palette of coastal and hinterland tones. The contemporary styling includes layering of earthy, tribal and natural textures throughout providing a sense of cohesiveness and instant tranquillity allowing guests to prioritise rest and rejuvenation. Images captured by Jessie Prince

2.279 Billeder af terrasse i sidehaven

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.