1. Udendørs

1.942.873 Billeder af udendørs

For mange er haven et fristed, som fortjener mindst lige så meget opmærksomhed som vores bolig. Hører du til dem, der ikke kan vente med at få fingrene i jorden og skynder dig udendørs, så snart du kan ane den første solstråle i marts, så er der masser af inspiration at hente på vores have-sider. Måske er du ikke så heldig at have en have, men har måske en lille altan, terrasse eller veranda? Så kan du stadig få gavn af dine grønne fingre og plante små potteplanter og blomsterbede og gøre det hyggeligt med altanmøbler, fine hynder og udendørs belysning.

Har du en stor have, så har du endnu flere muligheder og kan udover en græsplæne måske indrette en lille overdækket gårdhave med grill-område, hvor du kan søge skygge fra solen eller ly fra regnen og stadig nyde at være udendørs.
Hvis hverken plads eller budget er et problem, så er en udendørs pool eller boblebad måske noget, du overvejer. Find inspiration i de mange smukke have-, altan-, terrasse-, gårdhave-, veranda- og pool-billeder på Houzz for at finde den rette løsning til dit udendørsområde.

Uanset om du søger inspiration til udendørs -renovering, eller skal til at bygge et designer-udendørs helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 1.942.869 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder John Kraemer & Sons og Garden Gate Landscaping. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et udendørs -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke udendørs -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.