953 Billeder af terrasse med glasgelænder

The Garden Bay Timber Frame Design
The Garden Bay Timber Frame Design
Streamline Design Ltd.Streamline Design Ltd.
Newly renovated covered deck with added log posts, timber truss, timber rafters, a vaulted ceiling and french doors from the living room.
Osia Villa
Osia Villa
ZERO9ZERO9
The villa spread over a plot of 28,000 Sqft in South Goa was built along with two guest bungalow in the plot. This is when ZERO9 was approached to do the interiors and landscape for the villa with some basic details for the external facade. The space was to be kept simple, elegant and subtle as it was to be lived in daily and not to be treated as second home. Functionality and maintenance free design was expected. The entrance foyer is complimented with a 8’ wide verandah that hosts lazy chairs and plants making it a perfect spot to spend an entire afternoon. The driveway is paved with waste granite stones with a chevron pattern. The living room spreads over an impressive 1500 Sqft of a double height space connected with the staircase, dining area and entertainment zone. The entertainment zone was divided with a interesting grid partition to create a privacy factor as well as a visual highlight. The main seating is designed with subtle elegance with leather backing and wooden edge. The double height wall dons an exotic aged veneer with a bookmatch forms an artwork in itself. The dining zone is in within the open zone accessible the living room and the kitchen as well. The Dining table in white marble creates a non maintenance table top at the same time displays elegance. The Entertainment Room on ground floor is mainly used as a family sit out as it is easily accessible to grandmothers room on the ground floor with a breezy view of the lawn, gazebo and the unending paddy fields. The grand mothers room with a simple pattern of light veneer creates a visual pattern for the bed back as well as the wardrobe. The spacious kitchen with beautiful morning light has the island counter in the centre making it more functional to cater when guests are visiting. The floor floor consists of a foyer which leads to master bedroom, sons bedroom, daughters bedroom and a common terrace which is mainly used as a breakfast and snacks area as well. The master room with the balcony overlooking the paddy field view is treated with cosy wooden flooring and lush veneer with golden panelling. The experience of luxury in abundance of nature is well seen and felt in this room. The master bathroom has a spacious walk in closet with an island unit to hold the accessories. The light wooden flooring in the Sons room is well complimented with veneer and brown mirror on the bed back makes a perfect base to the blue bedding. The cosy sitout corner is a perfect reading corner for this booklover. The sons bedroom also has a walk in closet. The daughters room with a purple fabric panelling compliments the grey tones. The visibility of the banyan tree from this room fills up the space with greenery. The terrace on first floor is well complimented with a angular grid pergola which casts beautiful shadows through the day. The lines create a dramatic angular pattern and cast over the faux lawn. The space is mainly used for grandchildren to hangout while the family catches up on snacks. The second floor is an party room supported with a bar, projector screen and a terrace overlooking the paddy fields and sunset view. This room pops colour in every single frame. The beautiful blend of inside and outside makes this space unique in itself.
The roof deck at night
The roof deck at night
Mark Brand ArchitectureMark Brand Architecture
For our client, who had previous experience working with architects, we enlarged, completely gutted and remodeled this Twin Peaks diamond in the rough. The top floor had a rear-sloping ceiling that cut off the amazing view, so our first task was to raise the roof so the great room had a uniformly high ceiling. Clerestory windows bring in light from all directions. In addition, we removed walls, combined rooms, and installed floor-to-ceiling, wall-to-wall sliding doors in sleek black aluminum at each floor to create generous rooms with expansive views. At the basement, we created a full-floor art studio flooded with light and with an en-suite bathroom for the artist-owner. New exterior decks, stairs and glass railings create outdoor living opportunities at three of the four levels. We designed modern open-riser stairs with glass railings to replace the existing cramped interior stairs. The kitchen features a 16 foot long island which also functions as a dining table. We designed a custom wall-to-wall bookcase in the family room as well as three sleek tiled fireplaces with integrated bookcases. The bathrooms are entirely new and feature floating vanities and a modern freestanding tub in the master. Clean detailing and luxurious, contemporary finishes complete the look.
Frazer St Backyard Makover
Frazer St Backyard Makover
Precision Deck & FencePrecision Deck & Fence
This large backyard makeover places a heavy focus on the deck. Made of high end Azek PVC decking, it will last a lifetime. Go for a swim or simply relax and enjoy the view. Spend some time in the hot tub or enjoy a meal with friends at the outdoor dining table. This project embodies outdoor living and all it was meant to be.
A Modern Mexican Leisure Oasis
A Modern Mexican Leisure Oasis
Betz Pools LimitedBetz Pools Limited
The main pergola mimics a town square at night with twinkling string lights setting a tone of Mexican conviviality. Add to that the large screen TV supported by an audiophile sound system which delivers focused high-fidelity sound throughout the yard.
Screen Under Deck with Phantom Sliding
Screen Under Deck with Phantom Sliding
Deck & Drive SolutionsDeck & Drive Solutions
New Composite Timbertech Deck with Westbury Glass Railing, Below is with Trex Rain Escape and Azek Beadboard Ceiling, Phantom Sliding Screen Door, ScreenEze Screens
Techno Meets Mid-Century Modern
Techno Meets Mid-Century Modern
Meadowlark Design+BuildMeadowlark Design+Build
The boxy forms of the existing exterior are balanced with the new deck extension. Builder: Meadowlark Design+Build. Architecture: PLY+. Photography: Sean Carter
Poolside entertainment
Poolside entertainment
Refresh Renovations Sydney - Michael HarichRefresh Renovations Sydney - Michael Harich
this deck is inviting and sunny, it boasts a brilliantly engineered pergola, access from all areas of the house and a view on lush greenery and a cool blue pool.
Beaumont Four Seasons Estates - Exterior Renovation
Beaumont Four Seasons Estates - Exterior Renovation
Four Elements ConstructionFour Elements Construction
Our clients wanted to create a backyard area to hang out and entertain with some privacy and protection from the elements. The initial vision was to simply build a large roof over one side of the existing deck while providing a little privacy. It was important to them to carefully integrate the new covered deck roofline into the existing home so that it looked it was there from day one. We had our partners at Draw Design help us with the initial drawings. As work progressed, the scope of the project morphed into something more significant. Check out the outdoor built-in barbecue and seating area complete with custom cabinets, granite countertops, and beautiful outdoor gas fireplace. Stone pillars and black metal capping completed the look giving the structure a mountain resort feel. Extensive use of red cedar finished off the high ceilings and privacy screen. Landscaping and a new hot tub were added afterwards. The end result is truly jaw-dropping!
Beaumont Four Seasons Estates - Exterior Renovation
Beaumont Four Seasons Estates - Exterior Renovation
Four Elements ConstructionFour Elements Construction
Our clients wanted to create a backyard area to hang out and entertain with some privacy and protection from the elements. The initial vision was to simply build a large roof over one side of the existing deck while providing a little privacy. It was important to them to carefully integrate the new covered deck roofline into the existing home so that it looked it was there from day one. We had our partners at Draw Design help us with the initial drawings. As work progressed, the scope of the project morphed into something more significant. Check out the outdoor built-in barbecue and seating area complete with custom cabinets, granite countertops, and beautiful outdoor gas fireplace. Stone pillars and black metal capping completed the look giving the structure a mountain resort feel. Extensive use of red cedar finished off the high ceilings and privacy screen. Landscaping and a new hot tub were added afterwards. The end result is truly jaw-dropping!
Attico a Padova
Attico a Padova
Horti OutdoorHorti Outdoor
Pergola bioclimatica vista esterna. La struttura moderna si integra nell'architettura esistente.
Now and Zen - Rooftop Deck
Now and Zen - Rooftop Deck
Drewett WorksDrewett Works
Just off the second-floor media room, a rooftop deck oversees picturesque Camelback Mountain and offers plenty of space for a family of four to chill out and relax. The furniture is from Restoration Hardware. Project Details // Now and Zen Renovation, Paradise Valley, Arizona Architecture: Drewett Works Builder: Brimley Development Interior Designer: Ownby Design Photographer: Dino Tonn Limestone (Demitasse) flooring and walls: Solstice Stone https://www.drewettworks.com/now-and-zen/

953 Billeder af terrasse med glasgelænder

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.