Herthasvej

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 12 boliger fra Fyn og Jylland og øerne, der hitter verden over5. februar 2020

Løkken: Glem alt om telefoner og andre elektroniske gadgets – her er der dømt familietid og frisk luft på den bedst mulige måde, når man samles omkring bålet omgivet af sand, vand og klitter. Det er ikke svært at forstå, hvorfor billedet af huset og terrassen her fra ak83 arkitekterfår Houzz-brugere i andre lande til at drømme om simple living på den danske måde.Gå på opdagelse blandt alle årets Best of Houzz-vindende billeder fra både Danmark og resten af verden her!

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 16 danske favoritter: Udendørs hyggekroge som udlandet elsker31. juli 2019

6. Der er plads til både store armbevægelser og masser af hyggestunder i det rustikke udeområde her, der er præget af sand, sten og træ – helt i naturens ånd.

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen tilføjede dette til Eksperterne: Det skal du vide, inden du laver bålplads i haven21. maj 2019

Udover de oplagte muligheder som træstubbe og afbarkede træstammer, foreslår Ida Brinck-Lund, at man tager bænke i brug. De er nemme at flytte med, man kan sidde lidt tæt på dem, og så kan der skrues op for hyggebarometeret med lammeskind og tæpper. ”Sørg dog for, at de kan tåle, at det sprinter med gløder,” råder hun.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Fantastiske facader: 24 moderne panoramavinduer fra hele Danmark10. juli 2017

10. Træsommerhusets indvendige og udvendige rum smelter sammen med hjælp fra de store glasfacader, der kan åbnes op som døre.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Fyr op til sankthans: 20 hyggelige små bålpladser6. juni 2017

10. Hvis det skal foregå lidt tættere på huset, kan det være en smart (især i forhold til træ-sommerhuse) at lægge et par betonfliser som underlag til bålet. Brug træstubbe som skamler for at skabe en ægte naturtro oplevelse.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

k_h_v13
k_h_v13 tilføjede dette til k_h_v13s idéer18. juli 2020

Sommerhus - vinduer langs hele hussiden

Billeder i Herthasvej

Huse med lignende farver
Picard Lane
Tudor Lane
Cottage Place
Winifred Crescent House - Toorak, Melbourne
N-House
Blue Ridge Modern
SF Spanish Mediterranean
Estate - Peoa, Utah
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.