København K

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Feng shui: Gennemtænkt farve-guide til alle hjemmets rum14. juni 2019

Du kan med fordel også have en fin måtte i en glad farve liggende på din trappesten for at skabe en opløftende atmosfære, der byder velkommen. Ellers er en sund grøn plante på hver side af din dør en god idé, da den skaber ren energi, der kan flyde frit igennem dit hjem. I forlængelse heraf husk da, at det er vigtigt at intet blokerer for døråbningen, således at energien har rig mulighed for at strømme gennem dit hjem.FORTÆL…Lader du dig inspirere af Feng shui i indretningen?

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen tilføjede dette til Eksperten: Salgsklar bolig - rum for rum22. august 2018

EntréNogle hjem har mere end én indgang, så sørg først og fremmest for, at det er tydeligt, hvor man går ind - gerne med en dørmåtte, et par fine krukker og en lanterne. Når potentielle købere træder ind i entréen, er det vigtigt, at de allerede her får et godt førstehåndsindtryk af boligen. Entréen skal virke indbydende, funktionel og ryddelig, så tynd ud i overtøj og sko. Entréen vil syne større, hvis der kun er et par sko, jakker og tørklæder fremme. Plejer ting som hundekurv, kattebakke eller lignende at stå i entréen, er det også en god idé at gemme det af vejen, så der virker så rummeligt som muligt.Se også: Ekspertens 10 tips: Sådan kan du øge værdien før et boligsalg

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til 11 billige tips: Pep hoveddøren op til efteråret20. oktober 2017

En stor måtteNår du lægger en stor brun måtte foran din dør, gør du det formentlig mest af alt, fordi det er praktisk – især her i efteråret og vinteren, hvor støvler og sko let slæber skidt med sig. Men en måtte i naturlige farver kan også give lidt ekstra hygge til din bolig, især hvis du sætter en plante ved siden af og måske lader en gammel havestol blive stående ude vinteren over.Læs også: Gør det selv – Så nemt laver du en smuk dørmåtte i marmor

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Houzz Tour: Gammelt byhus i København fik moderne totalrenovering26. juni 2017

HOUZZ TOURHer bor: Peter Wedell-Wedellsborg, hans kone og deres to børn.Beskæftigelse: Peter Wedell-Wedellsborg er arkitekt og indehaver af arkitektfirmaet ReformBeliggenhed: Ved Kongens Have i København K.Størrelse: 170 kvm fordelt på tre etager + 24 kvm kælder.Om huset: Oprindeligt et gammelt staldhus fra 1863.

Billeder i København K

Entréer med lignende farver
Homestyling - kompletterande Skrittgatan
Washington DC Project
Bokhaga, Helsingborg
Transitional Ecclectic Living Room
Haus FH
Naples, FL - 4 West - Coquinna Sands Custom Home
Naples, FL - 41 West - Coquinna Sands Custom Home
Cozy Mudroom
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.