Vintage 97

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har 1 spørgsmål
Irene Atemad skrev:1. jun. 2016

  Det siger Houzz-brugerne:

  alittlestorydk
  MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Derfor er åbne hylder i køkkenet et hit18. jan. 2018

  Fyld et hulrum udHar du lukket af for en gammel dør i dit køkken, er det oplagt at bruge det hulrum, som opstår, til at lave hylder. Og hænger hylderne i spiseafdelingen, så fyld dem med det fineste keramik og porcelæn, som du bruger, når du spiser - det ser flot ud og er praktisk, når der skal dækkes bord. Sørg blot for, at hylderne ikke bliver for pakkede med høje stakke af tallerkener og skåle. Det kan nemt se overfyldt ud.

  rsmunthe
  Rie Munthe-Rasmussen tilføjede dette til Indretning: Definér din interiørstil ved hjælp af den rette belysning!10. nov. 2015

  Træhytten i SverigeDe små detaljer i rummet taler tydeligt til hinanden og skaber sammenhæng. Her taler vi naturligvis om geviret på væggen, de åbne, rå træhylder, de afslappede træstole med et lammeskind på stoleryggen, den hyggelige patchworkstol i hjørnet, de tunge gardiner og træpanelerne. I denne sammenhæng spiller den rustikke trælampe i loftet en betydelig rolle for at understøtte den hyggelige stemning. Det er med andre ord en moderne udgave af træhytten i Sverige - som i dette tilfælde ligeså godt kunne være interiøret i en moderne storbylejlighed.

  bettinaholst
  Bettina Holst tilføjede dette til Inspiration: Har du pladsmangel? Se løsningen her!5. okt. 2015

  Indbygget i væggenSkal du have blændet en dør, så stop op og overvej, om den ikke i stedet skal laves om til en reol. Den er i forvejen bygget ind i væggen og tager absolut ingen ekstra plads, men se lige hvor meget plads, du vil få til nips, porcelæn, glas eller noget tredje. Her har de valgt at udnytte muligheden for at få ekstra plads til køkkentingene i spisestuen, så det er bekvemt at dække bordet. Find inspiration til hylde hængsler her. Læs om opbevaring i køkkenet

  Det kommenterer Houzzers på:

  susanneb00
  Kim Holm tilføjede dette til Køkken21. feb. 2018

  Fyld et hulrum ud Har du lukket af for en gammel dør i dit køkken, er det oplagt at bruge det hulrum, som opstår, til at lave hylder. Og hænger hylderne i spiseafdelingen, så fyld dem med det fineste keramik og porcelæn, som du bruger, når du spiser - det ser flot ud og er praktisk, når der skal dækkes bord. Sørg blot for, at hylderne ikke bliver for pakkede med høje stakke af tallerkener og skåle. Det kan nemt se overfyldt ud.

  cblaesoe
  Charlotte Blaabjerg Læsøe tilføjede dette til Godt til senere31. jan. 2016

  smart opbevarings løsning. Samt patchwork stil til ombetræk af stol.

  kristineraahede_pedersen
  Kristine Raahede Pedersen tilføjede dette til kristineraahede_pedersen's idéer3. jan. 2016

  At der er lidt skov tema over det

  claudias1964
  Claudia S tilføjede dette til Dining Room26. dec. 2015

  Light gray tile like this, if it has texture wouldn't show the dirt as much???

  Billeder i Vintage 97

  Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
  Vintage 97
  Penthouse i Charlottenlund
  Model Minimal i egetræ/linoleum
  Vienna Loft Apartment
  spejltv
  Living
  Foto styling 2
  Beboet Mølle
  Spisestuer med lignende farver
  Nightingale
  READE STREET
  Sutter Street
  Greater Seattle Area | The Mozart Dining Room
  From Good to Great - Phase 2 - Tiburon
  breakfast room
  Dining Area
  Avalon Project
  Danmark
  Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

  Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.