Archifield Arkitekter MAA/Danske Arks billeder

Archifield Arkitekter MAA/Danske Ark

Archifield Arkitekter MAA & Danske Ark www.a-ark.com Vi ønsker at lade arkitekturen skabe sit eget sprog i et dynamisk samspil mellem det pragmatiske og det poetiske. Vi har en bred faglig spændvidde, men tegnestuens kerneområder ligger indenfor bolig og institutions- byggeri. I vores søgen efter nye udfordringer er vi altid på udkig efter nye tilgange, der forholder sig til den enkelte opgaves potentiale og særpræg. Vi forholder os til arkitekturen på en logisk, pragmatisk måde og er forankret i den nordiske tradition. Samtidig tror vi på, at tradition og innovation er forenelige begreber og arbejder målrettet på at udvikle projekter, der forankres i tid og sted. Det enkelte projekt skræddersyes i samarbejde med bygherren. Derfor ligner de forskellige projekter heller ikke hinanden. Alle opgaver er specielle og kun de parametre, der er evigtgyldige genbruges. I projekterne lægger vi meget vægt på studier af lys og materialer. På det punkt har vi opbygget et erfaringsgrundlag, som vi hele tiden bygger videre på, og kontinuerligt forsøger at indarbejde i vores procesudvikling.
Tilbudte tjenester:

Arkitekt Virksomhed Bygherre Rådgivning Design Bygningskvalitet Energirådgivning

Områder, der betjenes:

Danmark (Skandinavien)

Priser:

Archifield Arkitekter ApS er medlem af, Danske Bolig Arkitekter Danske Arkitekt Virksomheder (Danske Ark) & Akademisk Arkitektforening (m.a.a.) – hvilket garanterer vores kvalitetsniveau og uvildige rådgivning.

1 projekt for Archifield Arkitekter MAA/Danske Ark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.