AVI – er din elektroniske indretningsarkitekt. Hos AVI kalder vi os din elektroniske indretningsarkitekt. AVI har speciale i teknologien bag intelligente boliger (smart house). AVI har eksisteret siden 2002, hvor drømmen om at få integreret teknologi i bolig med ens livsstil, behov og rutiner for alvor fik danskernes øjne op for mulighederne i fremtidens bolig. Samtidig er den intelligente bolig attraktiv, fordi den kobler funktion og design og dermed får bolig til at fremstå eksklusivt. Ekspertise og erfaring AVI er ejet og drevet af Theis Passer, der har en stor viden om intelligente systemer, integration, optimering, udviklingen og programmering af specialtilpassede og unikker løsninger. Theis Passer har blandt andet været med til at implementere måske verdens første AI system (Artificial Intelligens) i Danmark. AVI var rådgiver på opførslen af 60 lejligheder, da boligdesignfirmaet Yoo Ltd. med den franske designer Philippe Starck og den engelske bygningsguru John Hitchcox i spidsen etablerer sig i Danmark med selskabet Yoo Denmark for at bygge nogle spektakulære lejligheder i indre København. De fem første prøvelejligheder blev færdige i efteråret 2006. AVI har en række faste samarbejdspartnere og leverandører, som vi er vant til at arbejde sammen med. Vi indgår også gerne i et projektteam med kundens eksisterende elektriker og andre som deltager i projektet.
Tilbudte tjenester:

Automatisering, Installation af hjemmebiograf, Installation af overvågningskamera, Installation af surround sound anlæg, Installation af udendørs belysning, Tyverisikring og installation af alarmer, Udendørs lydinstallation

Områder, der betjenes:

Dragør, Danmark

Priser:

AVI er medlem af CEDIA, Custom Electronic Design & Installation Association. CEDIA er en brancheorganisation, der repræsenterer 3.500 virksomheder globalt. CEDIA afholder årligt en stribe kurser og konferencer, som AVI deltager i.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.