Ecopti's navn udspringer af vores grundtanke: Det er en sammentrækning af ECOnomy og OPTImisation – altså økonomisk optimering eller energioptimering. Ecopti ApS er et mindre firma der hovedsageligt beskæftiger sig med KNX installationer. Vi er resultatet af et samarbejdet mellem to visionære el-firmaer. Det ene firma med rødderne dybt placeret i KNX- verdenen. Det andet med visioner om at skabe energi-økonomiske besparelser hos kunderne. Ecopti udføre målrettet energioptimering i større bygninger med både enkle og mere komplicerede styreformer. Vi udfører optimeringsprojekter - i tæt samarbejde med brugernes/ejernes driftsansvarlige eller tekniske afdelinger. Ecopti’s mål i vore projekter er at levere helheds løsninger, som favner bredere end bare at tænde/slukke lyset ved tilstedeværelse. Ecopti varetager gerne tværfaglige løsninger for at nå den bedste løsning. Optimeringen sker altid med fokus på både indeklima og komfort. Ecopti hjælper gerne din virksomhed med alt indenfor KNX opgaver. Vi tilbyder rådgivning om løsninger og valg af komponenter. Udarbejdelse af tegningsmateriale og styklister til såvel tavlebygger, som de berørte montører på projektet. Herunder: (El, VVS, Alarm, AV, Brand, Gardin/mørklægning, Ventilation, ADK,…) Programmeringsopgaver udføres både ud fra egne, eller ud fra andres styklister og funktionsbeskrivelser. Optimering eller ændring af eksisterende KNX systemer varetager vi gerne. Ecopti er tværfaglige energivejledere og certificeret KNX / ETS programmører, Loxone Guld Partner Ingen opgave er for stor og heller ingen for lille - hvis opgaven er stor, gør vi brug af vores store netværk i branchen.
Tilbudte tjenester:

Automatisering, Installation af hjemmebiograf, Installation af overvågningskamera, Installation af surround sound anlæg, Installation af TV, Installation af udendørs belysning, Kabel installation, Tyverisikring og installation af alarmer, Udendørs lydinstallation, System integrator, Loxone programmør, KNX programør, IHC programør, Adgangskontrol, App. styring, Projektering af installation og styresystemer

Områder, der betjenes:

København, Danmark

Priser:

Ecopti er tværfaglige energivejledere og certificeret KNX / ETS programmører, Loxone Guld Partner

1 projekt for Ecopti
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.