René Bøeck Brolægnings billeder

René Bøeck Brolægning

Velkommen til René Böeck Brolægning. Vores firma udfører brolægning af forskellig karakter til private, offentlige og virksomheder i både store og små omfang. Vi er kendetegnet ved at være et familie firma, som nu er på 7. generation, hvor far og 2 sønner arbejder sammen. Vi leverer god kundeservice og dygtigt brolæggerarbejde. Vi har mange forskellige samarbejdes partnere i form af kloakarbejde, tømre, elektrikere, malere, murer, entreprenør, vogn mænd, gartnere og diamandskæring. Derved kan vi nå vidt omkring, hvis du står og er i gang med et større projekt. René har arbejdet i faget i 44 år, og startede sit eget firma i 2002. Vi garantere for dygtig fagligt brolæggerarbejde. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon nr. 20 40 32 05 eller kigge på vores hjemmeside.
Tilbudte tjenester:

Anlægning af brosten, Anlægning af gårdhave, Brolægning, Installation af beton indkørsel, Konstruktion af støttemur, Montering af sten, Reparation af indkørsel, Reparation af terrasse, Terrassebygning

Områder, der betjenes:

Herlev

1 projekt for René Bøeck Brolægning
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.