LYS & RUM tilbyder lysdesign, rumdesign og surface design til både private og virksomheder, og hjælper med at udnytte et rums naturlige ressourcer, så der skabes sammenhæng mellem de konkrete behov, fremtidige visioner og æstetiske værdier. Lys er et element der er eminent til at tilføre stemning og æstetisk kvalitet i et rum, samtidig med at det påvirker menneskers ydeevne og fysiske komfort. Netop derfor er det særligt vigtigt at prioritere belysningen højt når man indretter. Med strategisk placering af lyset og det rigtige produktvalg hjælper LYS & RUM dig med at skabe lige præcis det rum der matcher dine behov. Sammen finder vi ud af hvilke funktions krav du har til rummet, hvordan du bruger rummet og hvilken stemning du ønsker rummet skal have. Udover lysdesign leverer LYS & RUM også indretning og surface-design. Farver, materialer og mønstre har ligesom lyset stærke visuelle egenskaber der i høj grad bidrager til et rums identitet og karakter. Et velovervejet valg af farver og materialer kan desuden afhjælpe flere indeklimaproblematikker og forbedre akustikken. LYS & RUM tænker helhedsorienteret og sætter en ære i at hjælpe med at skabe god indretning og optimal lyssætning der passer til dine specifikke behov.

Tilbudte tjenester:

Lysvurdering og konkretisering af behov Besigtigelser og rumanalyse Lysberegning og 3D visualiseringer Produktvalg Farvesætning af rum - herunder mønster og materialevalg Rådgivning vedr. belysning og farvesætning og materialevalg

Områder, der betjenes:

Alt efter sagens størrelse - hele DK

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.