Malerfirma Emmerings billede

Malerfirma Emmering

Anmeld mig
Frederikshavn
Profil Lars Emmering er indehaver af Malerfirma Emmering. Lars Emmering har haft virksomheden siden år 2000, og har altid lagt vægt på, at Malerfirma Emmering skulle være en malervirksomhed som leverer kvalitet gennem godt håndværk. Involveret i mange forskellige opgaver Udover at have udført hundredevis af opgaver for tilfredse privatkunder, erhvervskunder og lignende, har Malerfirma Emmering vundet mange malerentrepriser i forbindelse med licitationer. Blandt andet har Malerfirma Emmering forestået alt indvendigt malerarbejde på Frederikshavn Rådhus samt det indvendige malerarbejde i Arena Nord Har du spørgsmål til Malerfirma Emmering er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51 eller via mail: malerfirma@emmering.com
Tilbudte tjenester:

Stærke kompetencer Malerfirma Emmering beskæftiger et kompetent hold af malersvende, som har bred erfaring med løsning af mange forskellige former for maleropgaver. Dertil har Malerfirma Emmering altid en lærling, som indføres i virksomheden stærke malertraditioner, og oplæres i det dygtige håndværk, som kendetegner virksomheden.

1 projekt for Malerfirma Emmering
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.