Gardiner er ikke bare gardiner. Det er vores passion. Det er dét, der driver værket. Vi vil ændre på opfattelsen af, hvad gardiner er, og hvad gardiner kan. Derfor arbejder vi hver dag dedikeret på at gøre vores produkter og designs endnu bedre, så de hver dag giver dig æstetisk og funktionel værdi. Stila er en af Danmarks førende solafskærmningsvirksomheder der tilbyder totale løsninger; både inde og ude. Med et netværk af over 250 forhandlere over hele Danmark, og et internationalt design team i ryggen, er vi sikre på at kunne opfylde dine æstetiske og funktionelle behov.
Tilbudte tjenester:

Blind Fitting, Blinds, Electric Blinds, Exterior Blinds, Exterior Shutter Installation, Made to Measure Blinds, Made to Measure Curtains, Shutters, Elektriske persienner, Montering af persienner, Montering af rullende vinduesskodder, Montering af vinduesskodder, Salg af persienner og gardiner, Specialdesignede gardiner, Specialfremstillede persienner og markiser, Vinduesskodder, Rullegardiner, Skræddersyet solafskærmning, Solafskærmning, Elektrisk solafskærmning, Plisségardiner, Duette

Områder, der betjenes:

Danmark, Sverige, Norge

Priser:

Greenguard Gold MagoCare Gold EN 13120:2009 A1:2014/AC:2015

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.