HM-Group Danmark A/Ss billede

HM-Group Danmark A/S

OM HM GROUP DANMARK A/S HM Group Danmark A/S er et professionelt E-commerce firma. Vi har specialiseret os i salg af primært byggematerialer, som bordplader, gulve, terrassebrædder, og cut-to-size plast- stål- og træprodukter. Alle produkter sælges direkte fra vores portefølje af hjemmesider, både til private og erhverv. Alle vores webshops er E-mærket, hvilket er din sikkerhed for tryg handel på internettet. Vi arbejder sammen med de største leverandører i Danmark, hvilket giver os et stort udvalg af produkter, hurtige leveringstider, og ikke mindst en stor kvalitetssikkerhed. HM Group Danmark A/S oplever markant vækst i alle forretningsområder, hvilket gav os Børsens Gazelle pris i 2015. Ambitionen er fortsat vækst, og konstant udvidelse af hjemmesider og produkter.
Tilbudte tjenester:

Som kunde hos HM Group Danmark A/S kan du forvente følgende: Være i centrum, vi ved godt, at det er dig, der er grundlaget for vores forretning Hurtige svartider Vi er nemme at få fat i på både telefon og mail Høj service Produkter fra primært danske leverandører Kortest mulig leveringstid

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.