ErgoFloor er en førende producent og forhandler af belægninger udført af genbrugsgummi. Ved hjælp af unikke produktionsmetoder fremstilles et bredt udvalg af forskellige gummibelægninger m.v, som hovedsageligt anvendes til velfærds- og sikkerhedsfremmende formål for mennesker og dyr. Vort etiske forretningsgrundlag er, at vi gennem vort virke skal være medvirkende til en miljørigtig omdannelse af affaldsgummi til nye brugbare belægninger og emner. De første ErgoFloor fliser blev udviklet og produceret i midten af 90'erne af Cand Scient Kaj Timling i firmaet Timfloor, som desværre var nødsaget til at indstille produktionen i 1997 grundet sygdom. Produktionen og alle rettigheder i forbindelse med produktet blev primo 2000 overtaget af ErgoFloor I/S v. Uffe Mølgaard og Michael Moric, der begge er maskiningeniører med over 20 års erfaring inden for produktionsteknik og produktudvikling.

Tilbudte tjenester:

Installation af vinylgulv, Installation af gummigulve, Levering af gummifliser & faldunderlag, Levering af Designgulve - Designvinyl planker og f

Områder, der betjenes:

Tørring, Jylland, Fyn, Sjælland & øerne

Priser:

REACH test for SVHC’s, VOC’s & phthalater i henhold til EN 1122 & EN ISO 14389 Opfylder "EU Safety of Toys" I henhold til EN 71-3 Testet for Isocyanat (MDI & TDI) and VOC’s i henhold til EN 13130-8 & ISO 17734-1 Fremragende skridsikkerhed i henhold til DIN 51130 & AS 4586 .

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.