Kjærshaveservice.s profilbillede

Kjærshaveservice.

Om os

Vi startede i 2008. Har dog mange års erfaring forud. Vores Kunder er .. Private,Firmaer og Boligforeninger. Vor strategi er at levere Høj Kvalitet til Fornuftige Priser og Vi arbejder for, at Vore Kunder er glade og tilfredse .. under og efter at Haveprojekterne er udførte. Arbejdsradius er fra Hundested til Storkøbenhavn.

Tilbudte tjenester:

Anlægning af brosten, Anlægning af græsplæne, Anlægning af gårdhave, Behandling af græsplæne, Behandling og gødning af græsplæne, Brolægning, Dekorative betonfliser, Design af poolområde, Design og konstruktion af pergola, Fjernelse af haveaffald, Fjernelse af stubbe, Havedesign, Hækkeklipning, Installation af træhegn, Klipning af græsplæne, Konstruktion af pergola, Konstruktion af støttemur, Montering af havelåge, Nedgravede trampoliner, Nedrivning, Nivellering, Opsætning af espalier, Opsætning af stakit, Plantevægge, Plantning, Reparation af havelåge, Reparation af stakit, Reparation af træstakit, Rydning af grund, Såning af græsplæne, Træbeskæring, Træfældning, Træplantning, Udgravning, Ukrudtsbekæmpelse, Vedligeholdelse af mark og have

Områder, der betjenes:

Halnæs, Gribskov, Hillerød, Fu

Ekspert-information:

CVR-nummer: 27727328

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

3 idébøger

Tilbage til navigering
Degnebakken 28
3390
1809
Hundested
Danmark
Typisk job-omkostninger 0 - 500.000 kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.