Sonnys Belægnings Design ApSs profilbillede

Sonnys Belægnings Design ApS

Om os

Sonnys Belægnings Design ApS Har du brug for brolægning og belægning, så kontakt Sonnys Belægnings Design ApS på Fyn. Som brolægger laver vi terrasser, indkørsler, trapper, fortove, parkeringspladser og enhver anden form for brolægning, som man kan køre eller gå på. Vi laver også græsplæner og anlægger haver, parker og indkørsler af enhver art, uagtet der blot skal lægges en enkelt rulle græs, eller der skal plantes store træer og flotte buske. Sonny Mikkelsen, der ejer og driver Sonnys Belægnings Design, har selv mere end 30 års erfaring med alle former for brolægning og anlægsgartneri. Sonny Mikkelsen og hans dygtige og grundige brolæggere og anlægsgartnere servicerer en lang række kunder, som blandt andet rækker over private boligejere, institutioner, kommuner og større virksomheder.

Tilbudte tjenester:

Vi udfører alle former for brolægning og anlægsarbejde Vi blev grundlagt i 2002, og derved har vi i snart 15 år leveret forskellige former for brolægning og anlægsgartneri, hvor vi har opnået stor erfaring, herunder: - Gravearbejde - Bundopbygning - Beplantning - Beskæring af buske og træer - Opsætning af hegn og cykelstativer - Kampestensdiger - Støttemure og sætning af vandrender og kantsten

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Sonnys Belægnings Design ApS
Indsend din bedømmelse
5792
Årslev
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.