Boligstyling er et moderne værktøj, der gør, at netop din bolig kan komme til at skille sig markant ud fra det enorme udbud på boligmarkedet og fange købernes opmærksomhed. Et godt førstehåndsindtryk er helt afgørende. In-BoligStyling hjælper dig med det. En flot visuel præsentation giver ubevidst et positivt førstehåndsindtryk – noget, der igen kan føre til, at boligen bliver solgt hurtigere – måske endda til en højere pris end forventet. In-BoligStyling tilbyder alt fra enkle råd og vejledning til fuld indretning af den tomme bolig. Vi er løbende opdateret med de sidste nye trends indenfor boligstyling og har altid et stort udvalg af designer-møbler og eksklusivt interiør på lager, som udlejes til formålet. Konceptet er - med succes - meget anvendt i udlandet. Engelske og amerikanske interiørstylister vurderer, at man bør investere omkring 1 procent af boligens ejendomsværdi til styling.
Tilbudte tjenester:

Design af dagligstue, Design af soveværelse, Design af spisestue, Indretning af rum, Indretningsdesign, Boligstyling til salg

Områder, der betjenes:

København

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.