In-Bolig Styling ApSs profilbillede

In-Bolig Styling ApS

Om os

Bedre boligsalg! En flot styling kan afgøre salget. Vil du opnå et bedre boligsalg bør du se på, hvordan du opnår den optimale boligpræsentation. Forsøg at se din bolig med købers øjne. Her får du indblik i boligstylistens specialiserede viden og erfaring om, hvordan og hvorfor boligstyling virker. Se med købers øjne og få et bedre boligsalg Den professionelle boligstylist arbejder ud fra indsigter og forståelse for, at køberen er ude for at finde en bolig, som kan blive deres personlige hjem. Tænk for eksempel på boligsalget som en territorieoverdragelse. I en salgssituation kommer de besøgende for at finde en bolig, de kan gøre til deres. De mange personlige ting, som vi ofte har i boligen, fortæller vores historie og markerer vores ejerskab over ‘territoriet’, men virker ikke altid helt så godt, da køber er ude for at ’overtage’ – ikke blot for at beundre din bolig som dit territorie. En optimal boligstyling skal gerne præsentere boligen med fokus på købers oplevelse. Den skal skabe en imødekommende stemning. Indretningen bør være moderne og attraktivt stylet, så den tiltrækker opmærksomhed og interesse og samtidig også have en tilpas neutral, så flest mulige købere kan se sig selv i det. Alt kan scenograferes til, at boligens unikke potentiale bliver sat i centrum. Her findes attraktive livsmuligheder og gode rammer.

Tilbudte tjenester:

Design af dagligstue, Design af soveværelse, Design af spisestue, Indretning af rum, Indretningsdesign, Boligstyling til salg

Områder, der betjenes:

København

Tilbage til navigering

169 projekter

Roskildevej 96

12 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
2970
Hørsholm
Danmark
Mini styling: kr. 2.500 Medium styling: kr. 4.500 Full styling fra: kr. 9.800
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.