Jeg er uddannet boligstylist og jeg tilbyder budgetvenlige indretningsløsninger til både private og erhverv. Trænger din bolig eller sommerhus til en make over? Jeg arbejder udfra kundens ønsker og jeg lægger stor vægt på at skabe en bolig der både harmonerer men samtidig er funktionel og passer til min kundes individuelle behov. Min stil er inspireret af den amerikanske Hamptonstil tilføjet rustikke elementer fra den nordiske stil, tilført enkelte feminine detaljer som tekstiler og belysning, som skaber den perfekte balance mellem hygge og harmoni i din bolig, sommerhus eller erhverv. Har du en travl hverdag? Jeg sørger for både indkøb, design og den endelige styling af din bolig.
Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Belysningsdesign, Boligstyling, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Højtidsdekorationer, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Motionsrum i hjemmet, Styling, Bolig klar til salg, Indretningsplan, Sommerhus design, Sommerhus indretning

Områder, der betjenes:

Nyborg, fyn, Odense, jylland, København, Region Sjælland

Priser:

Che bello design homestylist certificate

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.