Velkommen hos Kvadrat Køkkener Kvadrat køkkener opstod i 1992 og havde det første års tid til huse i Herning. Fra februar 1994 overtog Preben Knudsen firmaet og flyttede det ud i landlige omgivelser ved Sunds nord for Herning. Her har Kvadrat Køkkener eksisteret siden. Her er højt til loftet og lys og ro til at skabe et køkken i de rigtige farver og former præcis efter kundens behov Produktionslokalerne er løbende ombygget og udvidet så vi nu står med en udbygget og tidssvarende moderne maskinpark. Dette sat sammen med et team af dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere, gør at vi kan opfylde alle dine ønsker. Kvadrat Køkkener er et af de få danskejede køkkenfirmaer - helt vores egen - uden styring fra koncern i disse fusionstider - så vi går vores helt egne veje - Hellere lille og vågen end stor og doven!!!
Tilbudte tjenester:

Boligrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Nye skabslåger, Specialfremstillede køkkenskabe, Specialfremstillede skabe

Områder, der betjenes:

Sunds

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.