Det begyndte i værkstedet i en baggård til Vestergade 47 i Aarhus. Året var 1982. Carsten Michelsen havde en ambition om at skabe et klassisk og ikonisk køkken – et køkken, der var en arkitektonisk kreation på linje med Arne Jacobsens, Børge Mogensens og Hans Wegners moderne klassikere fra 50’erne. Vores erfarne møbelhåndværkere bygger fra bunden på ægte snedkermanér. Vi håndsorterer alt træ og finér. Vi bruger stadig dyvler, tapper, svalehalezinkninger samt not og fer. Hvorfor? Fordi det holder længere. Vi er på forkant med de seneste trends, men du er vores vigtigste inspiration. Vi får de bedste ideer i mødet med det liv, den stil og den arkitektur, vi oplever hjemme hos dig. Hos os er du mere end blot en kunde. Du er et menneske, vi glæder os til at skabe et leverum sammen med.

Tilbudte tjenester:

Eksklusive snedkerkøkkener, badeværelser, bryggers, garderobe, specialdesignet indretning

Områder, der betjenes:

Kibæk, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Antwerpen, Bergen, Drammen, Forus, Halmstad, Herning, Hillerød, Horsens, Kolding, Kopervik, Kristiansand, Kungsbacka, København, Larvik, Levanger, London, Luxembourg, Lyngby, Malmö, Odense, Oslo, Roskilde, Stavanger, Stockholm

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.