Altan Alfernes profilbillede

Altan Alferne

Om os

Altan-alferne er et urbant gartnerfirma under Sallingboe Developments, etableret i 2010 af industriel designer Boe Sallingboe. Vores speciale er at efterligne naturens måde at gøre tingene på, så vi på vanskelige steder som altaner,tagterrasser, samt i bygårde og indendørs kontorlandskaber, kan skabe det vi kalder ”natur på unaturlige steder”. Særligt på altaner og tagterrasser har vi stor succes med at skabe blivende miljøer. Vores metode er sammensat af lige dele analyse, eventyrlyst og hårdt arbejde. Ved at bruge store selvvandingskrukker fra Urbangarden.dk, fyldt med markedets bedste jordprodukter og efterplantet med lokalt opvoksede planter, kan vi skabe et rigt og varieret udemiljø, hvor øjet har noget at vandre i året rundt. En legeaftale med Altan-alferne starter med et konsulentbesøg til kr. 1.499 inkl. moms, hvor vi i fællesskab afdækker mulighederne for at skabe et levedygtigt grønt eventyr, der afspejler alt det du drømmer om at gøre ved stedet. Designet sammensættes af dine ønsker til plantevalg, sammenholdt med kompasretning og lysforhold, hvor meget energi du ønsker at lægge i vedligeholdet, samt hvilket budget du arbejder med til projektet. Ud fra disse retningslinjer vil vi lave en plantegning og en planteliste, der udmunder i et konkret projekt og en pris. Planen er retningsgivende og du kan vælge, om du selv vil føre eventyret ud i livet, eller have det udført af Altan-alferne. Prisen for konsulentbesøget modregnes, når vi udfører og fakturerer projekter til minimum kr. 25.000. Et konsulentbesøg varer 1½ - 2 timer og inkluderer designskitser i form af plantegninger, planteliste og budget. Services og arbejdsydelser leveret af Altan-alferne til privatkunder kan trækkes fra via Boligjob ordningen.

Tilbudte tjenester:

Generelle tegninger, Havedesign, Sourcing af planter, beskæring af træer og buske, jordforbedring og udplantning, koncept udvikling, Indretning af uderum i højden, Montering af kunstgræs

Områder, der betjenes:

København, Hele Danmark

Priser:

- BUILD Magazine (Best Urban Horticultural Company in Denmark 2019) - BUILD Magazine (Best Urban Horticultural Company in Scandinavia 2018) - HOUZZ (Expert on Urban Gardening) - Danske Arkitekters Store Landskabspris 2014

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
1720
København V
Danmark
Typisk job-omkostninger 1.499 - 300.000 kr.
Konsulentbesøg til kr. 1.499 inkl. moms Timeløn til fremskaffelse og effektuering kr. 518,75 inkl. moms Alle arbejdstimer er fradragsberettigede.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.