Carsten's Murerforretnings billede

Carsten's Murerforretning

Profil Få en totalløsning hos Carsten's Murerforretning. Firmaet har eksisteret siden Februar 1997 holder til i Randers og omegn hvor vi har mange tilfredse private og erhvervskunder. Firmaet er kendt for sin høje kvalitet af murerarbejde. Kundetilfredshed og information betyder meget for os. Det at arbejde sammen, kunde og byggefirma er en tillidssag, det kan vi leve op til. Hvis man har en ide om et byggeprojekt hvor der er brug for èn eller flere murere vil vi meget gerne give et tilbud for også at være behjælplige til at løse opgaven.
Tilbudte tjenester:

Vi tilbyder Hos Carstens Murerforretning tilbyder vi murerarbejde for både private og erhverv af høj kvalitet. Vi tilbyder: Murerarbejde Forsikringsskader Badeværelser Om- og tilbygning Nybyggeri Facaderenovering Flisemurer Klinkearbejde

1 projekt for Carsten's Murerforretning
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.