ATS-BYG ApSs profilbillede

ATS-BYG ApS

Om os

ATS-BYG ApS - Professionel tømrer og snedker Hos ATS-BYG ApS udfører vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde for såvel private som virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Vi er en mindre tømrervirksomhed, der trods vores størrelse kan påtage os alt fra større renoveringsprojekter til totalentrepriser. Har du blot en mindre renoverings- eller vedligeholdelsesopgave, er vi naturligvis også behjælpelige med det. Vi er særligt erfarne inden for løsninger til erhvervsbyggeri, hvor vi kan klare alt fra bygherrerådgivning til alle former for tømrerarbejde med træ, tag og isolering.

Tilbudte tjenester:

Som erfarne tømrer kan vi løse opgaver som: - Opsætning af køkkener - Vedligeholdelse eller udskiftning af døre og vinduer - Nybyggeri - Gulvarbejde - Tag, tagrender, karnapper og kviste - Udskiftning og opsætning af udestuer - Isolering - Montering af porte - Trapper

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for ATS-BYG ApS
Indsend din bedømmelse
8930
Randers NØ
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.