HL Tømrer & Snedkers billede

HL Tømrer & Snedker

Anmeld mig
Hjørring
HL Tømrer & Snedker er et enkeltmands tømrer-snedker firma der af en fagligt kvalificeret indehaver Henrik Larsen og med mange års erfaring har været drevet siden 1996. Kombineret med de nyeste teknologier, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle byggeopgaver. Henrik Larsen har også indenfor de sidste 3 år uddannet sig til energirådgiver/vejleder og kan også her give råd med på vejen. Firmaet består af både tømrersvende og tømrerlærlinge. I firmaet er vores fornemmeste opgave at servicere vores kunder optimalt, så de bliver så tilfredse, at de har lyst til at fortælle deres venner og naboer om vores firma.
Tilbudte tjenester:

Vi udfører: - Nybyggeri - Til- og ombygning - Reparation og vedligeholdelse - Bygningsrenovation - Tagarbejde - Montagearbejde - Døre & vinduer - Inventar - Gulve - Energivejledning

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.