Kyed Byg v/ bygningskonstruktør Frederik Kyed er en mindre virksomhed med bred viden indenfor byggeri samt tømrer/snedkeropgaver. Vi påtager os store og små opgaver som for eksempel reparationer, ombygning, tilbygning og nybygning af huse. Med speciale i klima og energirenovering tilbyder vi endvidere energioptimering af erhvervsbygninger og privatboliger f.eks. i form af efterisolering, vinduesudskiftning eller fornyelse af varmekilde. Vi foretager køberrådgivning i forbindelse med huskøb og gennemgår hus, tilstandsrapport og energimærke, så I som køber ikke får ubehagelige overraskelser og er rustet til en eventuel forhandling om prisen. Ved at vælge KyedByg får I en samarbejdspartner som kan varetage hele jeres projekt og foretage planlægning og koordinering så I får mindst muligt besvær af byggeriet, naturligvis med udgangspunkt i jeres ønsker. I kraft af vores brede viden indenfor alle faser af projekterings/byggeprocessen kan vi hjælpe jer sikkert i mål med jeres projekt. Høj kvalitet, god kommunikation, grundig planlægning og overholdelse af aftaler er nøgleord i KyedByg.
Tilbudte tjenester:

Totalløsninger, energirenovering, køberrådgivning, nybyggeri, tag, facade, vinduer og døre, BedreBolig - Rådgivning, håndværkergaranti

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.