SIGAARD tømrer- og snedkerfirmas billede

SIGAARD tømrer- og snedkerfirma

SIGAARD Tømrer- og snedkerfirma ejes og drives af Erik Sigaard. Vi er et seriøst og kvalitetsbevist tømrerfirma, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt tømrerarbejde, nybygninger, tilbygninger, ombygninger, udskiftning af vinduer og døre, tagrenovering, vinduesrenovering, forsikringsopgaver m.m. Iøvrigt har vi egen tegnestue, hvor vi udfører: Tegninger til ombygninger, tilbygninger og nybygninger. 3D-visualiseringer af byggeprojekter. Se dit "færdige" projekt, før du bygger. Udfærdigelse af byggeansøgninger. Vi lægger afgørende vægt på altid at levere et stykke arbejde af god håndværksmæssig kvalitet, der indfrier kundens forventninger i henhold til indgåede aftaler. Medlem af Dansk Byggeri.

Tilbudte tjenester:

Design af terrasse, Design og konstruktion af pergola, Foldedøre, Færdigt tømrerarbejde, Garage opbevaring, Installation af gulvlister, Installation af hjemmeværksted, Installation af kæledyrsdør, Installation af taglister, Installation af tagterrasse, Karmarbejde, Konstruktion af pergola, Konvertering af loftsrum, Motionsrum i hjemmet, Nye skabslåger, Opsætning af espalier, Opsætning af stakit, Paneler, Reparation af skab, Reparation af stakit, Reparation af terrasse, Tagreparation, Terrassebygning, Træoverflader, Tømrerarbejde

Områder, der betjenes:

Viborg, Region Midtjylland

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.