Tømrerfirma Per Christensen & Jakob Kirkegaard ApSs profilbillede

Tømrerfirma Per Christensen & Jakob Kirkegaard ApS

Om os

Tømrerfirma Per Christensen & Jakob Kirkegaard ApS Tømrerfirmaet blev grundlagt i 1970 af tømrermester Jens Mouritsen. Firmaet har haft to afdelinger. Hovedafdelingen i Roslev og et i Skive. I 2007 overtog Per Christensen, som var den daglige leder af afdelingen i Skive, firmaet, og i den forbindelse blev de to afdelinger lagt sammen, og firmaet drives fra adressen på Hesthøjvej 9 i Roslev. I forbindelse med overtagelsen blev der bygget nye kontorfaciliteter. Firmaet har eget værksted, der udfører specialopgaver, maling af produkter. Vi formidler tegninger over projekter, samt byggeansøgninger til myndighedsbehandling. Firmaet løser såvel store som små opgaver inden for alle aspekter af byggebranchen. Firmaet arbejder både for private, landbrug, erhvervslivet og offentlige myndigheder. Firmaet har mange faste kunder. Firmaet udfører godt og solidt tømrer og snedker arbejde. Vi tilbyder ligeledes totalentreprise. Vi har et rigtig godt samarbejde med andre håndværksgrupper, hvor vi sørger for at koordinere arbejdsgangen på bedste måde. Firmaet leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Tømrerfirmaet Per Christensen Aps. er medlem af Dansk Byggeri og dermed også med i Byg Garanti ordning. Firmaet har i dag 12 dygtige og erfarne medarbejder. Mange af firmaets medarbejder har været der i mange år.

Tilbudte tjenester:

Firmaet løser såvel store som små opgaver inden for alle aspekter af byggebranchen. Firmaet arbejder både for private, landbrug, erhvervslivet og offentlige myndigheder. Yderlig har firmaet specialiseret sig i salg og montering af solceller. Vi tilbyder: - Al tømrer & snedkerarbejde - Nybygning - Parcelhuse og sommerhuse - Reparation - Om- og tilbygning - Renovering af fredede bygninger - Fabriksbygninger - Staldbyggeri - Tagarbejde - Døre og Vinduer - Gulve - Hoved- og fagentreprise - Totalentreprise - Opsætning og montering af solceller

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Tømrerfirma Per Christensen & Jakob Kirkegaard ApS
Indsend din bedømmelse
7870
Roslev
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.