Matter of Spaces profilbillede

Matter of Space

Om os

Jeg arbejder med rum der kan noget særligt og fokuserer jeg på hvilke kvaliteter rummet skal indeholde. Ud fra devisen at det inde og det ydre er hinandens spejlbillede, løfter jeg frem en ønsket kvalitet gennem at arbejde bevidst med rummets udformning. Rummet bliver stemt i en særlig tone, og alle dets aspekter spiller med. Naturen besidder et helt særligt potentiale, og det er min mission at skabe rum hvor naturen er flyttet ind. Heri ligger også tanken om at fremtiden er bæredygtig på alle planer og at det er essentielt at handle med kærlighed og respekt til den natur vi er en del af.

Tilbudte tjenester:

Min redskabskasse indeholder materialer, farver og former og arbejdsprocessen fra idé til gennemført projekt, går gennem dialog og samtale, konceptudvikling, budgettering, formgivning, skitsering i tegning og model, formidling og byggeledelse.

Områder, der betjenes:

Nationale og internationale kunder

Ekspert-information:

Arkitekt CVR 26735831

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
1658
København
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.