Anlægsgartnerfirmaet Junckerhavens billede

Anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven

SVØMMESØER - OG TRADITIONELLE ANLÆGSGARTNEROPGAVER Junckerhaven har førertrøjen i Danmark i udviklingen af svømmesøer og naturpools. Det er blevet til hele 50 svømmeanlæg i hele Danmark hos private, feriecentre, campingpladser og friluftsbade, det er vi meget stolte over. Udover de unikke anlæg med biologisk renset badevand udfører Junckerhaven ApS traditionelle anlægsopgaver med belægninger, mure og trapper i beton og granit, Lokal afledning af regnvand LAR., Japansk haveinspiration Planteopgaver med stauder, buske og træer. Og meget mere. Besøg vores anden hjemmeside: Junckerhaven.dk og se vores flotte anlæg.
Tilbudte tjenester:

Design af swimmingpool, Installation af poolbelysning, Installation af sauna, Konstruktion af swimmingpool, Udskiftning af poolliner dug, Design og anlægning af swimingpool, svømmesø, naturpool, Haveanlæg, Naturel swimming Pool, Schwimteche, Badeteiche

Områder, der betjenes:

Danmark

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.