Dansk Spa & Pool Tekniks billede

Dansk Spa & Pool Teknik

Erfaring og Kvalitet Med en god blanding af pionerånd, og en masse praktisk erfaring, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle aspekter af faget – fra salg af rensemidler til totalentrepriser i forbindelse med nyanlæg af swimmingpool. Sommerhusbureauer, kursuscentre, private og den offentlige sector Vores kundekreds er alsidig og omfatter bl.a. sommerhusbureauer, kursuscentre, den offentlige sektor samt private husstande fordelt over hele Danmark. Skræddersyet løsninger - Til den bedste pris Dansk Spa & Pool Teknik er en mindre virksomhed. Vi har ingen stor administration eller store afskrivninger. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, tæt dialog med den enkelte kunde, høj kvaliteter samt stor fleksibilitet. Så hvis De søger en leverandør med ovenstående kvaliteter, så kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg. Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed, og rådgiver gerne om kvaliteter, vedligeholdelse, modeller og tilpasser en løsning skræddersyet efter ønske og behov.
Tilbudte tjenester:

Design af swimmingpool, Design og anlægning af swimmingpool, Fritstående pools, Installation af boblebad, Installation af poolbelysning, Installation af sauna, Konstruktion af swimmingpool, Reparation af sauna, Udskiftning af liner til fritstående pool, Udskiftning af poolliner dug, Udespa, Overdækning til swimmingpool

Områder, der betjenes:

Vejle Kommune, Danmark

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.