Tækkemand Eg Westergren Vi leverer 100% bæredygtigt arbejde fra strå til tag, fra lærling til svend. Stråtage er en vigtig del af vores kulturarv, som mange stadig foretrækker for dets gode egenskaber og smukke udseende. Vi høster selv vores tækkerør i vinterperioden, ligesom vi selv fremstiller vores rygtræer af håndflækket egetræ. Er der specielle ønsker om materialevalg, kan vi også efterkomme det. Vi kan udføre det tømrerarbejde, der skal foretages i forbindelse med et nyt stråtag og så har vi et tæt samarbejde med murer og blikkenslager, ligeledes til de opgaver, der kommer i forbindelse med et nyt stråtag.
Tilbudte tjenester:

Vi kan tilbyde at udføre store som små opgaver: - Nedrivning af gammelt stråtag samt bortkørsel af affald - Nytækning af ejendomme samt reparationer på eksisterende stråtage - Almindelig pleje og vedligehold af stråtage - Brandisolering ved nytækning - Mønninger af havrehalm, lyng, tang og Holstensk - Tømrerarbejde der typisk følger med i forbindelse med tækning - Sprøjtning mod mos og lav, for længere holdbarhed af stråtaget

1 projekt for Tækkemand Eg Westergren
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.