Havearkitekt AnneMarie Sørensen HVALSØs billeder

Havearkitekt AnneMarie Sørensen HVALSØ

Hortea HaveDesign - hvor havekunst og miljø mødes. Haven skal være en oase, hvor vi kan finde glæde, afslapning og positive oplevelser, og som er anlagt efter et spændende og brugervenligt design. Jeg arbejder i tæt dialog med haveejerne og ud fra en miljøvenlig tankegang, der også tager hensyn til dyrelivet. Som horticultural designer arbejder jeg både på papiret og praktisk i haven. Det er udbredt i England, men ikke så meget i Danmark. Det består f.eks. i, at jeg først laver en planteplan til et staudebed og så sammen med haveejeren anlægger bedet rent praktisk i haven, mens jeg giver vejledning i plantning mv. Mit firmakoncept er opbygget på den måde, at der skal være noget for enhver pengepung. En modulopbygning, hvor kunden bestemmer hen ad vejen, hvor meget der skal tegnes og anlægges. Man binder sig altså kun til et modul ad gangen. Jeg har base i hhv. Hvalsø og Skovlunde, men kommer på hele Sjælland.
Tilbudte tjenester:

Haver med sjæl. Staudebede, som blomstrer hele året. Haver med nem vedligeholdelse vha. bunddækkeplanter. Anlæg af pryd-nyttehaver. Haver i moderne stil.

3 projekter for Havearkitekt AnneMarie Sørensen HVALSØ
1 idébog for Havearkitekt AnneMarie Sørensen HVALSØ
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.