The Sweet Spot
11 Anmeldelser
Mit udgangspunkt er altid jeres udfordringer. Aldrig at I skal laves om. Eller holde jer til én stil. Mit mål er, at jeres hjem kommer til at rumme og udtrykke jer meget mere.

Når jeg indretter er mit mål altid at hjælpe Jer til at skabe omgivelser, der viser, hvem I er, hvad I står for og hvor I kommer fra. Hjemligt og personligt. Eksklusivt og overkommeligt.
Som professionel og personlig indretter kommer jeg med alt det, I sikkert savner: Overblikket over, hvad der er jer. Den røde tråd, så rummene kommer til at hænge sammen. Og køreplanen, så tingene bliver fikset.

Leverede tjenester
Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af legerum, Design af soveværelse, Farvekonsulent, Indretningsdesign, Køkkendesign, Udvalg af møbler

Områder, der betjenes
København S., Sjælland, Jylland, Fyn
Kontakt: Laura Scheuer Trøstrup
Sted: 2300
København S.
Danmark
Ekspertinformation:
CVR-nummer: 30311582
Typisk prisleje: 8.000 - 20.000 kr
Kommenterede: Vild med køkkenet Tak, Trine. Ja, det er et virkeligt skønt køkken. Og i øvrigt fuld af overraskelser! Led godt efter køleskabet (der er gemt under køkkenbordet). Alt er fra Tvis Køkkener.
i Billedspørgsmål  
Kommenterede: Smukt indrettet! 1000 tak for de fine ord! @Branka
i Billedspørgsmål  
Kommenterede: Nogen der ved hvor det her sengetøj er fra eller kan købes?? aiayu har lavet noget der ligner meget. Sælges hos Stilleben. Ellers kunne Lexinton være et bud.
i Designdilemma  
Kommenterede: Hvor besværligt er det at hæve køkkenbordpladen? Hej Nicolaj Det ser ud som om du har ok plads på gulvet. Du kunne derfor overveje en mindre køkkenø med hævesænke funktion. Jeg ved Svane Køkkener lige har lanceret det + de har nogle låger der kunne ...
i Designdilemma  
Kommenterede: Hvordan får du mest ud af din opbevaringplads? Jeg er stor fan af "skabe uden låger" - denne løsning fungerer godt både i nicher i et gæsteværelse og på en lang væg i et soveværelse. Op af væggen stilles en dyb lagerreol eller skabsmoduler uden lå...
i Designdilemma  
The Sweet Spot har et billede vist i en artikel: Pladsbesparende tips: Få plads til det hele i lille bryggers