Design Circus
3 Anmeldelser
At få skabt en helstøbt og personlig indretning, der netop matcher min kunde/-r sætter jeg en særlig ære i. Jeg arbejder med mange segmenter både pris og stilmæssigt, men skræddersyer løsningerne og indretningerne til hvert enkelt projekt. Mine projekter får altid tilsat det ekstra, som gøre indretningen helt særlig og individuel. jeg deltager på messer i ind- og udland samt til en del pressearrangementer, så jeg har en sikker finger på pulsen hvad angår møbel, belysning og accessoriesmuligheder til det moderne hjem.

Leverede tjenester
3D Rendering, Badeværelsesdesign, Belysningsdesign, Boligstyling, Bæredygtigt design, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Plantegninger, Specialindbyggede møbler, Udvalg af møbler, Køkkenrenovering, fotostyling, katalog udvikling, konceptudvikling, showroom, butiksindretning, messestande, foredrag

Områder, der betjenes
Hele Danmark + udland
Kontakt: Birgit Tarp
Sted: 2150
Nordhavn
Danmark
Ekspertinformation:
Mit indretnings- og designstudio er etableret i 2004 og har siden leveret både erhvervs-, magasin-, showrooms-, messe-, butiks- og private indretninger i ind- og udland. Jeg er fasttilknyttet indretningsekspert hos boligmagasinet Bo Bedre og arbejder periodisk med trendforecast vedr. design og indretning - altid med fokus på hvilke designmæssige tiltag, der også fungerer i praksis. Jeg er særdeles erfaren i arbejdet med farver og belysning, hvilket er en af hjørnestenene i mine opgaveløsninger.
Typisk prisleje: 3.000 - 100.000 kr