At få skabt en helstøbt og personlig indretning, der netop matcher min kunde/-r sætter jeg en særlig ære i. Jeg arbejder med mange segmenter både pris og stilmæssigt, men skræddersyer løsningerne og indretningerne til hvert enkelt projekt. Mine projekter får altid tilsat det ekstra, som gøre indretningen helt særlig og individuel. jeg deltager på messer i ind- og udland samt til en del pressearrangementer, så jeg har en sikker finger på pulsen hvad angår møbel, belysning og accessoriesmuligheder til det moderne hjem.
Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Badeværelsesdesign, Boligstyling, Bæredygtigt design, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af soveværelse, Design af spisestue, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Plantegninger, Specialindbyggede møbler, Udvalg af møbler, fotostyling, katalog udvikling, konceptudvikling, showroom, butiksindretning, messestande, foredrag, Belysningsplaner, Skræddersyet møbler, Skræddersyet design, Moodboard, farveoplæg, farvepalette, Stueindretning, Kontorindretning, Domicilindretning, Hotelindretning, farveskala

Områder, der betjenes:

Gentofte, Hele Danmark + udland, København, Nordsjælland

København I Kreativ indretningsdesigner med skræddersyede løsninger

page_type: prop_plus_profile
Kontakt:Birgit Tarp
Sted:2820
Gentofte
Danmark
Ekspert-information:
Typiske projekt-omkostninger:3.000 - 100.000 kr
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.