37 fotografer i Kjellerup, Midtjylland

Kjellerup / 50 km
Fotografer
115 af 37 eksperter

Udvalgte anmeldelser for fotografer i Kjellerup, Midtjylland

Mia Mortensen Photography
fotografer i Kjellerup, Midtjylland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner31. marts 2016
Mia Mortensen arbejder særdeles professionelt og var enormt behagelig at arbejde sammen med. Hun respekterede vores ønsker, men bød ind hvor hun havde gode og relevante forslag til forbedringer. Hun arbejder hurtigt og effektivt, men går absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Vi var utroligt glade for vores samarbejde med Mia Mortensen og arbejder allerede mod at fortsætte samarbejdet. Vi kan give Mia Mortensen de varmeste anbefalinger.
ArkitekturFotos.dk
fotografer i Kjellerup, Midtjylland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner11. april 2016
ArkitekturFotos.dk har varetaget flere store fotoopgaver for os og blandt andet være totalansvarlig for alle billeder ved vores seneste to kataloger i perioden 2014-15. ArkitekturFoto har fotograferet produktbilleder, interiør- og eksteriørbilleder og altid forstået at fange charmen i produktet eller situationen. I slutningen af 2015 har ArkitektturFotos desuden produceret flere videoklip der med stor succes har været anvendt på vores hjemmeside og på Facebook. Vi vil altid anbefale ArkitekturFotos.dk.
Arkitekturfotograferne / Martin Tørsleff
fotografer i Kjellerup, Midtjylland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner23. februar 2017
Martin har igennem de sidste 10 år været fast fotograf for mig, i forbindelse med fotografering af referencer indenfor byggeri og idræt. Vores samarbejde har altid fungeret upåklageligt, og med meget flotte resultater til følge. Jeg oplever altid, at Martin leverer mere, end jeg forventer. Med stor fleksibilitet, ansvarsbevidsthed og høje kvalitetskrav skaber han billeder for os, som til fulde viser de budskaber, vi ønsker at viderebringe i vores billeder. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Martin.
Bo Petersen
fotografer i Kjellerup, Midtjylland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner25. september 2015
Vi har et fantastisk godt samarbejde med Bo Petersen som vi har haft i mange år. Han er en dygtig fotograf som vi kan stå inde for og som vi varmt kan anbefale andre.
Haslefoto
fotografer i Kjellerup, Midtjylland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner15. juli 2016
Jeg har mange gange arbejdet sammen med fotograf, Henrik Olsen. Henrik arbejder meget konstruktivt, er altid meget velforberedt på den opgave, der skal løses og med Henrik´s engagement, ildhu, kreativitet og altid hyggelige humør, kan jeg kun udtrykke mig i rosende vendinger og giver hermed mine varme anbefalinger til Henrik Olsen som fotograf. Phillipp Xavier Sommer.
Studio55
fotografer i Kjellerup, Midtjylland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner30. marts 2016
Jeg kender Tina som en meget dygtig og professionel fotograf. Jeg kan klart anbefale hende til diverse fotoopgaver. Altid med et smil og god energi.
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.