3 eksperter i smedejernsarbejde

Er du ved at bygge om derhjemme, eller står du og skal have repareret nogle rør i køkkenet, men kan du ikke klare det selv? Så skal du straks hive fat i telefonen og ringe efter en klejnsmed , som kan klare opgaven for dig. Uanset hvor stor eller lille din opgave end er, vil det være mest fornuftigt at lade en erfaren smed klare opgaven for dig, da smedearbejde kan være en kompliceret sag. En smed vil endda kunne rykke ud, hvis du har noget helt ude på marken, som kræver omgående reparation. Der er derfor ingen grund til ikke at ringe efter den lokale smed! Mere
SmedeDesign, som i 25 år har drevet virksomhed i Gevninge, har de sidste par år målrettet arbejdet hen imod... Læs mere
  • 20 30 31 00
  • Roskilde
  • 20 54 04 44
  • Slangerup
Professionel låsemed der servicere lige Fra køge bugt til Roskilde fjord's kyst. Vi arbejder bl.a. med at... Læs mere
  • 29 68 51 21
  • Havdrup
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Er det muligt at få en klejnsmed til at rykke ud til en hasteopgave?


Arbejder du i industrien eller har du selv nogle større maskiner stående, som du bruger til dit private erhverv, så er du med garanti nervøs for, at de lige pludselig bryder sammen. Den nervøsitet kan du godt gemme lidt væk igen, da du altid har mulighed for at ringe efter en klejnsmed eller svejser, hvis du lige pludselig står med en maskine, et stykke redskab eller en stålkonstruktion, som kræver en grundig reparation. Du skal ikke tøve, hvis dit maskinel er gået i stykker sent på eftermiddagen, da det er smedens fornemmeste opgave at hjælpe på tidspunkter, hvor det hele synes at være brændt sammen.

Hvorfor er det fornuftigt at lade en smed klare en større konstruktionsopgave?


Hvis du står og skal have smedet noget sammen, som du ikke umiddelbart selv er helt klar over, hvordan skal gøres, er det blot bedst at kontakte en smed . En smed vil nemlig vurderer din individuelle opgave og derfra løse den ud fra situationen og budgettet. Er du ikke selv helt sikker på, hvordan opgaven skal løses, kan du være sikker på, at du inden for kort tid vil skulle hyre en smed til en hasteopgave. Ved at få en smed til at klare opgaven for dig, kan du være sikker på, at den bliver udført til perfektion, da vedkommende vil sørge for at få lavet en tegning med præcise mål – det er din sikring for, at alt er i odren, inden monteringen eller svejsningen går i gang.

Hvordan finder jeg den rette smed til at klare smedearbejdet for mig?


Når du har et overblik over, hvilken opgave du skal have klaret, er det tid til at hyre en smed, klejnsmed eller svejser , som kan udføre den for dig. Hvordan du finder den helt rette, kræver ikke synderligt meget af dig; kontakt et firma eller to, som du har hørt eller læst godt om. Find anmeldelser og porteføljer på tidligere udført arbejde, og vurder derudfra, hvem du gerne vil have et personligt møde med. Er der tale om en hasteopgave, er der naturligvis ikke andet at gøre end at ringe til den første og den bedste og høre ad, om din opgave er noget, vedkommende kan klare. Mere skal der ikke til for at finde en, som kan løse din opgave.
Storbyområder med eksperter